Appartement (80 m²) met 4 slaapkamers in Heerlen

Zeswegenlaan 197 Heerlen

Gebied
80 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
170352

Zeswegenlaan 197 Heerlen


In de groene wijk Zeswegen is het appartementencomplex “Het Hoefijzer” gelegen.
Dit appartementencomplex bestaat uit 6 woonlagen en is voorzien van een nette entree met lift. Hier bevindt zich het bellentableau als ook de postkasten. Er is ruim parkeergelegenheid aanwezig rondom het complex.
Ook bevinden zich diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en basisschool in de directe nabijheid. De locatie is centraal nabij diverse verbindingswegen richting het centrum van Heerlen, overige Parkstad-gemeenten, Sittard en Maastricht.De indeling van dit ruime appartement met twee slaapkamers is als volgt: 1e verdieping:
Het appartement heeft een ruime woonkamer (ca. 24 m²) met een leuk uitzicht en een gesloten keuken (ca. 10 m²). Het balkon bereikt u via de woonkamer.De badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel als ook de wasmachine aansluiting. Het toilet is separaat gelegen. Tot slot heeft dit appartement twee ruime slaapkamers (ca. 12,5 en 9 m²). In het appartement én in het souterrain bevindt zich een ruime berging.LET OP:
Omdat de woning nog bewoond is beschikken we nog niet over actuele foto’s. Getoonde foto’s geven u een impressie van de woning en kunnen afwijken van de aangeboden woning.
De huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimum huurperiode van 1 jaar.Vragen over deze woning?
Voor vragen over deze woning kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen.Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website www.nmgwonen.nl. Vervolgens kunt u bij de woning klikken op de knop [REAGEER]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Indien er meerdere kandidaten gereageerd hebben, wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarbij wij de kandidaten beoordelen op volgorde van binnenkomst.Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs per maand te bedragen; er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Op onze website vindt u alle toewijzingscriteria.
Indien u zich inschrijft via onze website, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-mail informeren over de woningen die beschikbaar komen en voldoen aan uw woonwensen. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT