11 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
€ 0
€ 5000
1
8
Toon 11 resultaten
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 11 resultaten

Huurwoningen in Hengelo – 11 woningen te huur

Filter op:
ad
Hengelo
Grootte
108 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 875/maand
Lees verder
Hengelo
Grootte
108 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 985/maand
Lees verder
Apartment for rent in Hengelo
Hengelo
Grootte
85 m2
Slaapkamers
3
Type
Appartement
€ 950/maand
Lees verder
hengelo
Grootte
10 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 350/maand
Lees verder
ad
twente
Nieuw!
Grootte
90 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 1325/maand
Lees verder
De-Bilt
Grootte
60 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 999/maand
Lees verder
Hengelo
Grootte
85 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1250/maand
Lees verder
ad
Hengelo
Grootte
90 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 2370/maand
Lees verder
Eikstraat 62
Hengelo
Grootte
130 m2
Slaapkamers
5
Type
Appartement
€ 1250/maand
Lees verder
twente
Grootte
65 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 1250/maand
Lees verder
ad
hengelo
Nieuw!
Grootte
45 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 800/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Appartement huren in Hengelo

Kom een ​​appartement huren in Hengelo! Deze stad heeft veel te bieden! Hoewel de stad pas in het jaar 1811 werd gebouwd, is de stad sinds de oprichting een bijzonder populaire plek om te huren. Hengelo telde na de oprichting ongeveer 100 boerderijen en is nu een stad met wereldse allure. Tijdens de industriële revolutie begon deze plek zich echt te ontwikkelen tot de stad die ze nu is. Het kan niet anders dan dat er veel aantrekkelijke plekken zijn om een ​​appartement te huren in deze oude industriestad!

Winkelen in Hengelo

Wilt u een appartement huren in Hengelo, dan kunt u in Hengelo terecht voor al uw winkel wensen. Naast de gebruikelijke grote namen vind je in Hengelo ook ambachtelijke familiebedrijven, welke garant staan voor uitstekende kwaliteit en service. De winkels op het Westermaatplein in het westen van de stad zijn elke zondag open, terwijl er in andere delen van de stad ongeveer 14 koopzondagen per jaar zijn. Daarnaast kun je met de City Gift app in Hengelo punten sparen bij het shoppen in de binnenstad om mooie kortingen en cadeaus te krijgen!

Hengelo en Vrije Tijd

Voor Hengelo, een grote stad of een kleine stad geldt geen conclusie, maar in de buurt van de natuur zit je goed! Een wandeltocht door Tuindorp combineert buitenactiviteiten met cultureel erfgoed, langs Tuindorp 't Lansink, waar u meer te weten kunt komen over de industriële geschiedenis van Hengelo. Het Historisch Museum Hengelo is terug te voeren op de geschiedenis van Hengelo. Of het nu gaat om een ​​bezoek aan het Twents Techniek Museum HEIM of een bezoek aan een van de vele speeltuinen die Hengelo rijk is, voor kinderen is veel te doen in de stad Hengelo. Hengelo mag met recht het predicaat kindvriendelijke stad dragen!

Hengelo is Dichtbij Enschede

Omdat het dichtbij de A1 ligt, is Hengelo gemakkelijk te bereiken. Je kunt ook gemakkelijk met de trein naar nabijgelegen steden reizen, de spoorlijn verbindingen met Zutphen en Enschede zijn sinds het jaar 1866 in gebruik. Tegenwoordig ben je met krap een half uur op je plaats van bestemming in Zutphen en met nog geen tien minuten in Enschede. Ben je van plan een appartement te huren in Hengelo, dan ben je verzekert van vermaak en vertier in een stad die zijn bewoners veel te bieden heeft.

Is Hengelo een Goede Stad om te Wonen?

Hengelo heeft vele buurten waar een degelijke huurwoning gevonden kan worden. Laten we eens inzoomen op deze buurten.

Binnenstad

De Binnenstad is een van de meest levendige en populaire wijken in Hengelo en staat bekend om zijn trendy cafés, restaurants, bars en chique winkels. De wijk heeft zeer verschillende buurten en is het centrum van cultuur en nachtleven. Het gebied rond de Binnenstad is een paradijs voor shoppers, want hier vindt u grote merken en winkels van topklasse. Het wordt beschouwd als het tweede centrum van Hengelo, dus de verbinding met het openbaar vervoer is geweldig. U vindt grote herenhuizen in dit deel van de stad, dus de prijzen voor huisvesting zijn ook duurder. Toch is het de wijk waar de meeste studenten feesten en wonen. 

Henglose Es

Hengelose Es is een van de opkomende buurten in Hengelo. Het is divers en bruisend. De wijk staat bekend om zijn prachtige gebouwen en cafés op verschillende pleinen die in de zomer geweldige terrassen hebben. Door de stijgende populariteit worden er steeds meer winkels en restaurants geopend. Het Hengelose Es heeft mooie pleinen in de buurt waar bijna elke dag een andere markt wordt gehouden. Naast kraampjes met groente en fruit vindt u er ook heerlijk eten in. Een ander voordeel van de wijk is de goede verbinding met het openbaar vervoer en de nabijheid van het stadscentrum.

Noord

In het noorden van de stad ligt de wijk Noord, op slechts 15 minuten lopen van het hart van het centrum van Hengelo. De wijk Noord ligt dichtbij het treinstation. De wijk is de dichtstbevolkte van Hengelo, dynamisch en multicultureel. Bovendien heeft het de bevolking met de laagste gemiddelde leeftijd. Mensen uit verschillende culturen leven en werken er naast elkaar. Omdat het vroeger een volkswijk was, vindt u er kleine herenhuizen en trottoirs met veelkleurige tegels. Appartementen zijn betaalbaar, kleine boetiekjes met specialiteiten uit zijn op elke hoek te vinden en de buurt biedt een verscheidenheid aan cafés.

Hasseler Es

Hasseler Es ligt in het oosten en zijn een van de meest chique en residentiële buurten van de stad. Ze zijn goed verbonden met het openbaar vervoer naar het stadscentrum en de andere wijken. Daarom zijn de wijken populair bij mensen die mobiel willen zijn. Als u het grote stadsleven wilt ontvluchten, zijn deze buurten perfect voor u. U vindt er kleine herenhuizen met tuinen en kleine winkeltjes. Het is perfect voor wandelingen, hardlopen of gewoon ontspannen in het gras. Hoewel de wijk niet centraal gelegen is, liggen de huren iets hoger. 

Groot Driene

Groot Driene ligt dicht genoeg bij het stadscentrum zodat regelmatig pendelen geen probleem zal zijn. Sociale huurwoningen, appartementen in eigen beheer en door de staat gesubsidieerde opties zijn allemaal beschikbaar. Goed onderzoek en budgettering kunnen je helpen een betaalbare woning in Groot Driene te vinden.

Groot Driene heeft een goede mix van culturen; als je van gezelligheid houdt en mensen van alle rangen en standen ontmoet, zullen de hippe bars en cafés hier goed bij je passen. 

Groot Driene ligt in het oostelijke deel en een gebied dat zeer geschikt is voor gezinnen met twee inkomens en kinderen. Mogelijkheden om te winkelen zijn er genoeg, net als groene ruimten. De vraag naar woningen in Groot Driene is constant hoog, dus reken op duur onroerend goed in het hogere segment. Studenten en werkende mensen bevolken dit gebied in gelijke mate.

Berflo Es

Berflo Es ligt aan de overkant van het stadscentrum en heeft een mix van oudere en nieuw gebouwde woningen. Hoewel de prijzen variëren, zijn de huisvestingsmogelijkheden hier nog steeds aan de bovenkant van de markt. Tot de voorzieningen in dit deel van de stad behoren diverse goede scholen en meerder kinderopvang vestigingen. 

Verbindingen met het centrum van Hengelo zijn gemakkelijk genoeg, aangezien de buslijnen van Berflo Es op dezelfde lijn liggen als de trein die rechtstreeks van het centrum van Hengelo naar omliggende steden rijdt en vice versa.

Accommodatie verder weg van het openbaar vervoer in Berflo Es valt in het betaalbare bereik, terwijl opties dichtbij het treinstation van Hengelo in het hogere segment voor degenen met een midden budget vallen. 

Wilderinkshoek

Als u het stadscentrum verlaat en direct naar de buitenwijken gaat, vindt u meer vrijstaande woonopties met meer groene gebieden. Wilderinkshoek heeft betaalbare woonmogelijkheden, hoewel bepaalde eigendommen in Wilderinkshoek in waarde blijven stijgen. 

Wilderinkshoek is een gewilde wijk om in te wonen en heeft ook een van de grootste parken van Hengelo. Als u een plattelandsmuis bent en graag in de natuur vertoeft, kunt u hier een geschikte huurwoning vinden tegen een betaalbare prijs.

Woolde

Alleenstaande studenten en jonge stellen kunnen in Woolde een woning vinden tegen een redelijke prijs; wees gewaarschuwd, de huisvestingsmogelijkheden zijn gering. Woolde staat bekend als een trendy, opkomend gebied, vooral populair bij jongere mensen.

Woolde ligt temidden van een geweldig buitengebied waar sporten als joggen en fietsen het hele jaar door mogelijk is. U zult hier niet veel mensen tegen het lijf lopen.

Lees meer over huren in Hengelo!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Hengelo te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Hengelo is € 1.360. De prijzen variëren van € 350 tot € 2.370. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.360.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 11 vrijkomende huurwoningen in Hengelo op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Hengelo onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"hengelo","title":"Hengelo"}
hengelo