42 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 42 resultaten

Huurwoningen in Zwijndrecht – 42 woningen te huur

Filter op:
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Zwijndrecht

Zwijndrecht is erg populair onder mensen die werken in Rotterdam, maar geen interesse hebben daar ook te wonen. Via de A16 ben je vanuit Zwijndrecht snel in Rotterdam en ook het openbaar vervoer richting Rotterdam is goed geregeld. Voor veel mensen is het een voordeel dat je in Zwijndrecht nog redelijk betaalbare huurwoningen kan vinden. Daarnaast is ook het uitzicht op de scheepvaart in de Oude Maas bij veel bewoners populair. Wil jij ook graag een woning in Zwijndrecht huren? Dan kan je hier lezen wat je kan verwachten van de markt voor huurwoningen.

De gemiddelde oppervlakte van huurwoningen in Zwijndrecht

In Zwijndrecht kan je met ieder budget uit de voeten, je kan er huurwoningen vinden tussen de €500 en €1000 in de maand. Hoe meer je maandelijks kan en wil betalen, hoe groter de oppervlakte van je huurwoning zal zijn. In dit gedeelte hebben we een overzicht gemaakt van het type woningen dat in Zwijndrecht beschikbaar is en welke prijs daarbij hoort.

Huurwoningen met een oppervlakte van 50 m2 in Zwijndrecht

Als je in Zwijndrecht op zoek bent naar een woning met een oppervlakte van 50 m2, dan is de kans groot dat je terecht zal komen in het centrum van de stad. Je kan daar voor €750 in de maand een appartement met 2 kamers vinden, dat van alle gemakken is voorzien. Een nog luxer appartement met dezelfde oppervlakte zal je per maand rond de €900 kosten.

Huurwoningen met een oppervlakte van rond de 75 m2 in Zwijndrecht

Heb je liever iets meer ruimte? Dan is dan kans juist groot dat je in een buurt buiten de binnenstad terechtkomt. Voor €500 kan je in Zwijndrecht al een eengezinswoning met 4 kamers vinden. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren ’50 en daarom moet je er wel rekening mee houden dat ze een laag energielabel hebben.

Huurwoningen met een oppervlakte boven de 75 m2 in Zwijndrecht

Vlak bij het winkelcentrum Walburg vind je in Zwijndrecht een aantal zeer ruime gezinswoningen met een oppervlakte tussen de 100 en 115 m2 aan woonoppervlakte. De maandelijkse huur voor deze woningen ligt tussen de €450 en €750 in de maand. Het is ook een optie om een woning van 200 m2 te vinden aan de Rotterdamseweg in de historische binnenstad van Zwijndrecht. Daar betaal je dan maandelijks tussen de €950 en €1000 voor.

Wonen in Zwijndrecht: de verschillende buurten

Als je op zoek bent naar een huurwoning in Zwijndrecht, dan is het verstandig om je in te lezen in de verschillende buurten die er zijn. Een buurt die goed bij je past en waar veel gelijkgestemde mensen wonen, zal je woonplezier aanzienlijk verhogen. In dit gedeelte hebben de daarom een paar populaire Zwijndrechtse buurten uitgelicht.

Wonen in Walburg

Deze buurt is gecentreerd rondom het winkelcentrum Walburg, waarnaast je ook een middelbare school kan vinden. In het hart van deze buurt is er dus veel bedrijvigheid van mensen die komen winkelen en jongeren die naar school gaan. In het Zuiden van de buurt kijk je uit op de Oude Maas en daar vind je ook het Noordpark, waar onder andere de plaatselijke voetbalclub gevestigd is. Via deze buurt ben je snel in het centrum.

Wonen in Nederhoven

In Nederhoven kan je lekker rustig wonen. De buurt ligt redelijk ver bij de binnenstad vandaan, maar wel dicht bij het groen van het Develbos. Ook als je van water houdt zit je in deze buurt goed, je vindt er namelijk de Swinhaven en de Drechthaven. De meeste straten in deze buurt zijn opgezet als hofjes, waardoor je er niet snel last zal hebben van verkeer. De buurt is daardoor bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Lees meer over huren in Zwijndrecht!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Rentola, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Zwijndrecht.

De gemiddelde maandelijkse huur in Zwijndrecht is € 2.200. De prijzen variëren van € 600 tot € 3.800. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 2.200.

Er staan 42 vrijstaande huurwoningen in Zwijndrecht op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

Er zijn 42 vrijkomende huurwoningen in Zwijndrecht op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Zwijndrecht onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"zwijndrecht","title":"Zwijndrecht"}
zwijndrecht