Plaats een appartement op Rentola

Rentola is een huisvestingsportaal dat alle beschikbare huurwoningen op één plek verzamelt. Maandelijks bezoeken meer dan 12.334 gebruikers onze website. Dit betekent dat je appartement in een mum van tijd verhuurd is aan een goede huurder. Het is effectief, eenvoudig en veilig.

Maak je advertentie - gratis Het duurt maar 2 minuten

Dit is waarom je Rentola zou moeten gebruiken

Meer dan 33.904 gebruikers

Gezinnen met kinderen, gezinnen zonder kinderen, stellen, studenten en alleenstaanden. Ze gebruiken Rentola allemaal om een plek te vinden om te wonen. Door de enorme en diverse gebruikersgroep van onze site kan de verhuurder van elk type appartement, huis of kamer een geweldige huurder vinden.

Alle appartementen op één plek

We krijgen vaak feedback van onze tevreden klanten over hoe gemakkelijk het is om de markt in de gaten te houden als alles op één plek staat. Rentola opent de markt voor je en maakt het gemakkelijk om deze te navigeren. Mis het niet, voeg vandaag nog je huis, appartement of kamer toe.

Snelle en veilige communicatie

Als je contact wilt opnemen met een huurder of als je onze hulp nodig hebt, garanderen wij een onmiddellijke reactie. Alle berichten worden zorgvuldig behandeld om de best mogelijke ervaring op te leveren voor zowel verhuurders als huurders.

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.