9 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
€ 0
€ 5000
1
8
Toon 9 resultaten
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken

Huurwoningen in Veldhoven – 9 woningen te huur

Filter op:
ad
Veldhoven
Grootte
125 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 1995/maand
Lees verder
Eindhoven
Grootte
118 m2
Slaapkamers
-
Type
Huis
€ 1695/maand
Lees verder
Veldhoven
Grootte
121 m2
Slaapkamers
4
Type
Huis
€ 1650/maand
Lees verder
Veldhoven
Grootte
50 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1500/maand
Lees verder
ad
Veldhoven
Nieuw!
Grootte
50 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 1275/maand
Lees verder
Veldhoven
Grootte
50 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 1275/maand
Lees verder
Eindhoven
Grootte
174 m2
Slaapkamers
6
Type
Huis
€ 2295/maand
Lees verder
ad
Eindhoven
Nieuw!
Grootte
106 m2
Slaapkamers
4
Type
Huis
€ 1900/maand
Lees verder
Veldhoven
Nieuw!
Grootte
161 m2
Slaapkamers
2
Type
Huis
€ 1895/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Veldhoven

In Veldhoven woon je vlakbij Eindhoven en via de A2 zijn ook de andere Brabantse steden goed te bereiken. Aan de noordkant ligt Eindhoven Airport en aan westkant liggen verschillende recreatiegebieden. Veldhoven is dus ideaal voor iedereen die In Eindhoven werkt, maar niet in de drukte van de stad wil wonen. In Veldhoven vind je namelijk nog kindvriendelijke buurten waar de straten zo zijn aangelegd dat je geen last hebt van doorgaand verkeer. Je kan er ook nog een stuk goedkoper wonen dan in Eindhoven, wat voor veel mensen aantrekkelijk is. Wil jij ook graag een woning huren in Veldhoven? Lees dan hier alles over de lokale woningmarkt.

Nieuwe huurwoningen in Veldhoven

In Veldhoven is een grote vraag naar woningen en daarom heeft de gemeente besloten om te gaan bouwen. Samen met de lokale woonstichting en een woonbedrijf moeten in de komende 5 jaar meer dan 700 woningen worden gerealiseerd.

Om te beginnen komen er 76 nieuwe huurwoningen bij in de nieuwbouwwijk Huysackers. De 55 eengezinswoningen moeten al aan het begin van dit jaar worden opgeleverd en daarbij komen nog eens 21 appartementen die rond de zomer klaar zullen zijn. Alle woningen zijn duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen. De kale huur van de eengezinswoningen zal tussen de €674 en €737 worden en de appartementen worden iets goedkoper, zij worden verhuurd voor een huurprijs tussen de €606 en €614 per maand.

Het grootste gedeelte van de nieuwe woningen zal terechtkomen tussen de Heerbaan en de Smelen/Traverse. Op die locatie komen namelijk 300 nieuwe woningen te staan. Het is de bedoeling dat ongeveer 40% van deze woningen zal worden verhuurd onder de grens voor sociale huur en dat 30% zal worden verhuurd in het middensegment. De overige 30% zal naar de vrije sector gaan.

Een daling van de gemiddelde huurprijs in Veldhoven

In 2019 betaalde je voor een huurwoning in Veldhoven gemiddeld €13,52 per m2 en in dezelfde periode een jaar later was dat nog €12,94. Tegelijkertijd is het aantal huurwoningen dat in de vrije sector wordt aangeboden ook gestegen. Er is dus meer en goedkoper aanbod.

De woonvisie van de gemeente Veldhoven

In de gehele regio rondom Eindhoven moeten in de komende 20 jaar ten minste 62.000 nieuwe woningen gebouwd worden. Een groot deel van die woningen zal in Veldhoven komen te staan. De stad zal daardoor een stuk dichter worden, want er is alleen nog plek om te bouwen in de buurten die al bestaan. Aan de randen van Veldhoven ligt namelijk natuurgebied en het vliegveld, waardoor er niet verder kan worden uitgebreid naar buiten.

Als je nu op zoek bent naar een huurwoning in Veldhoven, moet je er dus rekening mee houden dat er een kans is dat je de komende jaren heel wat nieuwe buren krijgt. Een woning met een uitzicht op een leeg veld, kan er over 5 jaar ineens heel anders uitzien.

Daarbij gaat Veldhoven zich dit jaar ook specifiek richten op een aantal doelgroepen. Er moeten woningen komen voor jonge gezinnen, maar ook voor senioren. De bevolking van Veldhoven is namelijk snel aan het vergrijzen en daardoor zijn er in de komende jaren meer levensloopbestendige woningen nodig. Senioren die nu nog comfortabel wonen, kunnen over een paar jaar behoefte hebben aan een woning zonder trap. De gemeente wil deze mensen dan zo snel mogelijk kunnen helpen en daarom worden deze woningen alvast gerealiseerd.

Ook aan de jongeren die voor het eerst het ouderlijk huis verlaten komen in Veldhoven aan bod. Daarvoor komen studio’s met eigen voorzieningen die dicht bij de binnenstad en het openbaar vervoer liggen. Deze zullen worden aangeboden voor een lage huurprijs en iedereen die studeert krijgt voorrang bij de toewijzing. 

Lees meer over huren in Veldhoven!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Veldhoven te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Veldhoven is € 1.785. De prijzen variëren van € 1.275 tot € 2.295. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.785.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 9 vrijkomende huurwoningen in Veldhoven op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Veldhoven onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"veldhoven","title":"Veldhoven"}
veldhoven