18 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
Toon 18 resultaten

Huurwoningen in Ede – 18 woningen te huur

Filter op:
ad
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten


Huren in Ede

Huurwoningen Ede

Door de vele gemakken die Ede te bieden heeft, is het een goede plek om te huren maar ook zeker om een project te verhuren. De woningen in Ede kunnen op verschillende plekken gehuurd worden. Aan de Zonneoordlaan vind je zeer geschikte woonhuizen en aan de Telefoonweg ruime huurappartementen. De huurwoningen in Ede worden veelal opgeleverd aan studenten.

Winkelen in Ede

Ede heeft een zeer uitgebreid winkelcentrum. Diversiteit speelt daarin een cruciale rol. Een huurhuis huren in Ede houdt in dat je de stad niet uit hoeft om nieuwe kleren te scoren. In Ede vind je grote modemerken, maar ook kleinere winkels met een specifiek aanbod en andere diverse winkels. Een appartement huren in Ede? Dan is het goed om te weten dat Ede in korte tijd misschien mee kan doen met winkelen op zondag. Momenteel heeft Ede geen koopzondag, maar er is hier een koopavond op de eerste maandag van de week. Ga je een huis huren in Ede, dan woon je op steenworp afstand van Wageningen. Wageningen is een erg gezellige stad, vooral de eetgelegenheden zijn erg in trek. Tevens zijn de (trein)verbindingen met grote steden als Utrecht en Arnhem goed geregeld.

Vrijetijdsbesteding Ede

Uiteraard hoef je je niet te vervelen bij het huren van een huis in Ede. Naast het levendige centrum heeft Ede nog veel meer in petto voor haar inwoners. In Nationaal Park De Hoge Veluwe kun je dagen slenteren op de fiets en genieten van ongerepte natuur. Daarnaast kun je diverse musea bezoeken en bovenal genieten van de natuur. Tijdens de zwoele zomermaanden kun je in Ede terecht bij verschillende cafés en eetgelegenheden. Ede is daarnaast een prachtig filmhuis rijk, genaamd CineMec. Naast films zijn er ook optredens en andere activiteiten.

Huurappartementen in Ede

Als je bent overgehaald om een object te gaan huren in Ede, zijn er meerdere mogelijkheden. Als je op zoek bent naar levendigheid is keuze om een ​​appartement in het centrum te huren zo gemaakt. Zo ben je dichtbij diverse uitgaansgelegenheden en mooie winkels met een uiteenlopend aanbod aan spullen. Er zijn echter ook goede huurappartementen in de wat slaperige wijken van Ede te vinden, dicht bij de natuur (dat dan weer wel). Ede heeft een divers aanbod aan huisvesting te bieden. Er zijn appartementen, studio's en studentenkamers waaruit gekozen kan worden.

Huurappartement in de nabijheid van Ede

Voldoet het appartement dat u in Ede kunt huren niet helemaal aan uw wensen? Dat hoeft nog niet tot problemen te lijden, er zijn voldoende appartementen te huur in omliggende steden als Apeldoorn en Nijmegen. Deze buursteden liggen vlakbij Ede, dus als u besluit in een van deze steden te gaan wonen, kunt u de geneugten van het natuurschoon van Ede opzoeken.

Huren in de Wijk Maandereng

De wijk Maandereng is een rustige, particuliere, welvarende buurt in de van het noordwestelijke deel van Ede. 

Velen kiezen ervoor in de wijk Maandereng te wonen vanwege de nabijheid van goed aangeschreven scholen.

Deze woonwijk wordt gekenmerkt door historische, eengezins herenhuizen en huizen die op verhoogde percelen langs de straten staan. De straten en gemeenschappelijke ruimten, die ooit bekend stonden als een van de rijkste buurten van Ede, zijn eigendom van de provincie.

De meeste flatgebouwen in het gebied staan aan de zuidkant en grenzen aan het oosten van Ede.

Grootte van appartementen

De gemiddelde grootte van een appartement met één slaapkamer in de wijk Maandereng is doorgaans groter dan het typische appartement in andere buurten van Ede.

Toegang tot vervoer:

De meeste bewoners van Maandereng bezitten een eigen voertuig, maar wanneer openbaar vervoer nodig is, wordt er veel gebruik gemaakt van bussen. 

De trein is een korte busrit verwijderd. Lopen kan vervelend zijn vanwege een groot aantal steile heuvels. Parkeren is beperkt tot bewoners en hun gasten.

Huren in de Wijk Veldhuizen

Veldhuizen is een zeer rustige, dichtbevolkte woongemeenschap in het centrale deel van Ede.

De wijk Veldhuizen was een van de zeven geplande tuincomplexen in Ede, gebouwd van het einde van de 19e eeuw tot de jaren 1950.

De dichtbevolkte woonwijk heeft een mix van eengezinswoningen, appartementencomplexen en appartementen.

Grootte van appartementen

De gemiddelde grootte van een appartement met een slaapkamer in de wijk Veldhuizen is boven het gemiddelde voor Ede.

Toegang tot vervoer:

Er zijn verschillende busroutes, evenals verschillende express-opties naar omliggende steden.

Huren in de Wijk Kernhem

Kernhem is een zeer familie-intensieve gemeenschap met veel laagbouw appartementen en rijtjeshuizen.

Deze rustige woonwijk ligt midden in Ede en heeft een gevarieerde etnische bevolking.

Wandel over straat en je kunt gerechten krijgen van bijna overal op de planeet. Het moeilijkste deel is kiezen!

De wijk Kernhem doet je denken dat je in een rustieke plattelandsgemeenschap bent, met zijn historische huisjes en torenhoge bomen.

Vanwege de nabijheid van vervoer en de stad is deze buurt de laatste tijd snel gestegen in de rangschikking als een van de meest populaire buurten in Ede waar mensen naartoe verhuizen.

Grootte van appartementen

Als gevolg van de stijgende populariteit van de wijk Kernhem zijn appartementen dun bezaaid.

Toegang tot vervoer

De pendeldiensten van Kernhem is een stuk minder dan van veel van de up-and-coming buurten in Ede.

De bussen zijn meestal druk, maar fatsoenlijk. Het grootste nadeel is de bouw, die vaak en niet alleen in het weekend plaatsvindt.

Toegang tot winkels/restaurants/recreatie

Om te winkelen is Kernhem helaas niet bepaald de plek om jouw volgende garderobe te kopen.

De detailhandel bestaat voornamelijk uit budgetwinkels, nagelstudio's en goedkope kledingwinkels.

De meeste bewoners gaan naar omliggende wijken om te winkelen.

Er zijn restaurants in overvloed in Kernhem, dus het hangt allemaal af van de specifieke verlangen op een bepaald moment.

Om er een paar te noemen, de favoriete lokale plekken zijn de plaatselijke pizzeria  en burgertent.

Voor recreatie zijn de drie beste parken van het gebied:

Kernhem Park - hier worden veel openbare evenementen, beurzen en shows georganiseerd.

Westerpark - een kleiner park met een speeltuin voor de kinderen

Joost Vondelpark - een groter park met basketbalvelden, speeltuin, buitenzwembad en WiFi-hotspots voor gratis internet.

 


Lees meer over huren in Ede!

We raden u aan om uw zoektocht naar een woning zo snel mogelijk te starten op Rentola, aangezien er in verschillende gebieden in Holland veel vraag is naar huurwoningen. Gebruik onze gratis ZoekAgent en ontvang direct e-mails als er nieuwe woningen zijn in Ede.

De gemiddelde maandelijkse huur in Ede is € 1.812. De prijzen variëren van € 475 tot € 3.150. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.812.

Er staan 18 vrijstaande huurwoningen in Ede op de lijst. U kunt ook onze volledige catalogus doorzoeken met in totaal huurwoningen in Holland.

Er zijn 18 vrijkomende huurwoningen in Ede op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Ede onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"ede","title":"Ede"}
ede