7 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 7 resultaten

Huurwoningen in Bergen op Zoom – 7 woningen te huur

Filter op:
ad
west-brabant
Grootte
79 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1442/maand
Lees verder
west-brabant
Grootte
65 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 1085/maand
Lees verder
Tholen
Grootte
63 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 1000/maand
Lees verder
Apartment for rent in Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
Grootte
65 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 1200/maand
Lees verder
ad
Bergen op Zoom
Nieuw!
Grootte
112 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1180/maand
Lees verder
Bergen op Zoom
Nieuw!
Grootte
71 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 950/maand
Lees verder
Apartment for rent in Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
Grootte
105 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1450/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Appartement huren in Bergen op Zoom

Een appartement huren in Bergen op Zoom kan een goede optie zijn, wanneer je op zoek bent naar woonruimte in het zuiden van het land. Bergen op Zoom is een prachtige stad met een lange geschiedenis en een bruisend centrum. Huur een appartement in Bergen op Zoom en je ontdekt al snel alle interessante aspecten van deze stad. 

De rijke geschiedenis van Bergen op Zoom

Huur je een appartement in Bergen op Zoom, dan is het raadzaam om je te verdiepen in de interessante geschiedenis van de stad. Bergen op Zoom kreeg rond het jaar 1200 stadsrechten. Het was lange tijd een belangrijke handelsstad, maar tegen het jaar 1530 ging de status van de stad achteruit. De stad werd een garnizoensstad, waarbij de militaire betekenis van de stad doorslaggevend werd. Toen dit alles later in oude glorie werd hersteld, begon de industrie zich te ontwikkelen. Als gevolg hiervan bloeide de stad en werden zelfs nieuwe havens gebouwd. Huur je een appartement in Bergen op Zoom dan merk je al snel dat er meerdere bekende mensen in deze stad wonen. Je kunt hierbij denken aan zangeres en acteur Rob de Nijs en actrice Femke Bakker.

Huren in Bergen op Zoom

Door een appartement te huren in Bergen op Zoom kun je van alles ondernemen in deze mooie stad. Allereerst zijn er veel verschillende attracties en zelfs een museum, dus er zijn veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Je kunt ook een van de vele parken in de stad bezoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een bibliotheek en diverse culturele evenementen bezoeken. Winkelen kan ook in Bergen op Zoom, want er is een groot winkelcentrum, maar er zijn ook woonboulevards.

Daarnaast zorgt het huren van een appartement in Bergen op Zoom er ook voor dat je snel de omgeving rond de stad kunt ontdekken. Buiten de stad is veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld plaatsen als Roosendaal, Breda en Halsteren. Deze steden bieden hun bewoners en bezoeker veel vertier, want er zijn veel winkelplekken, veel restaurants en veel bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er in de buurt van Bergen op Zoom veel verschillende natuurgebieden, waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. Letterlijk om de hoek is België , wat ook zeker een bezoek waard is en ook het attractiepark de Efteling is dichtbij gevestigd. Een appartement huren in Zoom in Bergen heeft dan ook vele voordelen.

Een huis huren in Bergen op Zoom kan uw droom in vervulling laten gaan. Bergen op Zoom heeft veel te bieden, dus het kan perfect bij uw woonwensen passen.

Huren in een Verscheidenheid aan Buurten in Bergen Op Zoom

Het vinden van een huurwoning in Bergen op Zoom is niet altijd makkelijk. 

Of het nu gaat om een studioflat of een huurhuis met drie slaapkamers, het zoeken naar de perfecte plek om te wonen die aan al uw criteria voldoet, kan erg stressvol zijn.

Van schijnbaar eindeloze bezichtigingen tot het krijgen van waar voor je geld, huren kan een zware strijd zijn. Wij hebben gekeken naar populaire woongebieden in Bergen op Zoom en hebben enkele van de beste uitgekozen. Onze selecties zijn gebaseerd op vier criteria - betaalbaarheid, beschikbaarheid, voorzieningen en transportverbindingen.

Dus als u op zoek bent naar de perfecte woning om te huren, kijk dan eens naar de suggesties hieronder.

Centrum

Betaalbaarheid en Beschikbaarheid

Huren is meestal duurder in het Centrum dan in andere wijken, maar u kunt ook hier goede deals vinden als u wat tijd besteedt aan zoeken.

Doorgaans betaalt u ongeveer 810 euro per maand voor een woning in het Centrum. 

De meerderheid van de huurwoningen in het Centrum zijn appartementen en het huren van een huis zal u vaak veel meer kosten, met de gemiddelde prijs van een huurhuis momenteel op 1.400 euro per maand.

In termen van beschikbaarheid heeft het Centrum een zeer actieve huurmarkt, met veel woningen die te huur staan gedurende het hele jaar. Op het moment van schrijven zijn 100 woningen te huur en zijn 24 verschillende huurobjecten uit de markt gehaald.

Ter vergelijking, de gemiddelde huurprijs in andere wijken is ongeveer 671 euro per maand. 

Er is een meer gelijkmatige verdeling tussen huurflats en huurhuizen in het centrum, met veel rijtjeshuizen rond de hoofdstraat die te huur staan.

Er zijn momenteel iets minder woningen te huur, maar er is meestal een ruime keuze, zij het iets minder dan in aangrenzende wijken.

Voorzieningen

Een van de beste dingen aan het Centrum is dat er boordevol dingen te doen zijn.

Het gebied is vooral geweldig als je een passie voor muziek heeft

Naast de vele kroegen waar elke week geweldige bands en artiesten optreden, is het plaatselijke park het centrum voor vele buitenactiviteiten. In het park worden ook jaarlijks tal van eetfestivals, kunst festivals en kermissen gehouden.

Sportliefhebbers zullen ook niet teleurgesteld zijn, met meerdere sportactiviteiten die gehouden worden. 

Het Centrum heeft alle soorten winkels die je nodig zou kunnen hebben, waardoor het een geweldige plek is om te wonen voor koppels zonder een auto, omdat alles wat je nodig zou kunnen hebben op loopafstand is.

Vervoer

Een nadeel van het wonen in het Centrum is het feit dat er in het gebied geen treinstation is. De dichtstbijzijnde treinstation ligt in een andere wijk. 

Het gemis aan een station op loopafstand wordt meer dan goedgemaakt door regelmatige busdiensten in en uit het centrale deel van de stad.

Als u met de auto bent, kan het in de hoofdstraat van het Centrum erg druk zijn, vooral in het weekend, dus het is het beste om deze piekuren te vermijden. Parkeren kan ook een probleem zijn in en rondom het gebied, met veel van de huurwoningen in kleinere zijstraten zonder opritten.

Havenkwartier

Betaalbaarheid en beschikbaarheid

Gemiddeld kost een woning in het Havenkwartier 918 euro per maand. Hoewel u hier vaak een hogere huur zult betalen dan elders in de stad, kunt u hier ook goedkopere woningen vinden, er zijn regelmatig huurwoningen te huur voor 250 tot 500 euro per maand.

De meerderheid van de huurwoningen op de markt zijn nu huizen, dus hoewel u hier meer betaalt dan in andere aangrenzende wijken, is de kans groter dat u in dit gebied een groter huis vindt.

De huurmarkt is booming in het Havenkwartier met een groot aanbod aan huurwoningen die momenteel beschikbaar zijn voor verhuur.

Voorzieningen

Het Havenkwartier is waarschijnlijk het bekendst om zijn vele kroegen in de hoofdstraat. 

In de 19e eeuw werd het gebied verondersteld bekend te staan als een ontmoetingsplaats voor mensen die wilden ontsnappen aan de religieuze houding ten opzichte van alcohol in omliggende gebieden.

Deze traditie is vandaag de dag voortgezet, met geweldige kroegen waar je tot in de vroege uurtjes vertier kan zoeken.

Er is ook een grote selectie van kwalitatief goede restaurants, het Havengebied heeft restaurants die een ster waardig zijn.

De hoofdstraat heeft ook de standaard winkels en supermarkten die je zou verwachten, evenals een paar unieke boetiekjes en bedrijven die hier en daar verspreid zijn.

Vervoer

Met meer dan 700 parkeerplaatsen in het centrum van het Havenkwartier is deze wijk gemakkelijk bereikbaar met de auto, parkeren kan wat moeilijker zijn in sommige zijstraten, maar twee-onder-een-kap woningen in het gebied profiteren vaak van een oprit.

Het Havenkwartier wordt zeer goed bediend door busdiensten, met verschillende diensten die een regelmatige en betrouwbare toegang tot de rest van de stad bieden.

Het treinstation van Bergen op Zoom is op ongeveer 15 minuten lopen van het stadscentrum en aan de rand van diverse scholen.

Zoals gezegd is een auto niet het beste om te hebben in deze wijk, maar biedt het hebben van een degelijke fiets meer uitkomst. Het Havenkwartier heeft net als omliggende wijken een goed fietsnetwerk waardoor je als inwoner van deze wijk een goed startpunt hebt om Bergen op Zoom te verkennen.


Lees meer over huren in Bergen-op-zoom!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Bergen-op-zoom te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Bergen-op-zoom is € 1.200. De prijzen variëren van € 950 tot € 1.450. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.200.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 7 vrijkomende huurwoningen in Bergen-op-zoom op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Bergen-op-zoom onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"bergen-op-zoom","title":"Bergen op Zoom"}
bergen-op-zoom