9 particuliere woningen gevonden
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken
9 particuliere woningen gevonden

Huurwoningen in Almelo – 9 woningen te huur

Filter op:
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Almelo

Almelo is een stad in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. Het is ook de naam van een gemeente in hetzelfde gebied. De steden in de gemeente zijn Almelo, Mariaparochie, Aadorp en Bornerbroek. Het aantal inwoners van Almelo bedraagt ongeveer 72.000. Het gebied stond vroeger bekend om zijn industrie en nijverheid, maar heeft dit nu bijna allemaal verloren aan andere landen.

Huren in Almelo het Hart van Twente

Almelo is een stad van bijna 75.000 inwoners gelegen midden in de regio Twente. Twente staat bekend om zijn landbouw, maar biedt veel meer dan dat. Bijvoorbeeld de gezellige stad Almelo. Wie een appartement in Almelo huurt, kiest voor een stad met een lange historie. De stad vindt zijn oorsprong ​​uit de route waar veel handel op plaatsvond tussen Zwolle en Deventer naar Duitsland. De stad is eigenlijk begonnen in de 19e eeuw. De textielindustrie trok de stad aan, de spoorlijn verbond de stad met de rest van de regio en Armello begon een belangrijk economisch centrum te worden. Huurwoning Almelo (Almelo) is een goede keuze, u krijgt dan de perfecte combinatie van gemoedelijke sfeer en gemakkelijk vervoer.

Almelo een Toplocatie Om te Huren

Bij huurwoningen in Almelo gaat het niet alleen om de juiste woning, ook de locatie is belangrijk. Past die locatie goed bij uw wensen? Kies je voor een huurwoning in Almelo in het centrum , kijk dan eens naar woningen aan de Grotestraat, Kerkengang of Schuttenstraat. Wilt u net buiten het centrum wonen? Kijk dan eens aan de karakteristieke Sluiskade Zuidzijde met prachtig uitzicht op de gracht.

Dorpse Sfeer met Stedelijke Voorzieningen

De gemoedelijke en groene sfeer van de stad is een van de sterke punten van Almelo. Het feit dat er relatief weinig mensen in Almelo wonen zorgt ervoor dat er een echte ons-kent-ons sfeer heerst in de stad. Huur appartementen Almelo zijn ook ideaal voor mensen die van rust houden, maar toch in een stad willen wonen. Huur appartementen Almelo bij u in de buurt zorgt voor echte Twentse gezelligheid , een perfecte plek om vrienden te maken . Ook zijn Enschede en Hengelo goed te bereiken vanuit Almelo.

Almelo, een Plek Waar Nuchtere , Ambitieuze Mensen Wonen

Almelo is de woonplaats van diverse beroemde mensen. Zo zijn Ilse de Lange en Herman Hermits artiesten die in Almelo hun wieg hebben gestaan. Maar ook de astronaut Wubbo Ockels komt uit Almelo. Huur appartementen Almelo gaat u huren zodat u niet alleen in een stad woont.

Huren in Buurten Almelo

Almelo heeft een divers aanbod aan huurobjecten, waaronder huurappartementen, huurhuizen en huurwoningen. Laten we hieronder verder inzoomen op de buurten die Almelo rijk is.

Huren in de Binnenstad

Jonge professionals trekken naar de Binnenstad vanwege het geweldige nachtleven en de heerlijke restaurants. Hier vindt u diverse markten waar - net als in andere grote steden- oude pakhuizen zijn veranderd in luxe appartementen. Dankzij de gewetensvolle buurtbewoners bouwen de ontwikkelaars geen hoogbouw. In plaats daarvan wordt de schoonheid van de buitenkant van de diverse gebouwen behouden terwijl de interieurs een waanzinnige make-over krijgen. Een appartement met een slaapkamer kost hier bijna 1300 euro per maand.

Huren in de De Riet

De Riet staat bekend als een van de meest modieuze buurten van Almelo en is een kunstzinnige wijk met veel verschillende bars, restaurants en mogelijkheden om te winkelen. Als een gevestigde trendy buurt heeft De Riet hogere huurprijzen dan veel andere plekken in Almelo, maar dat weerhoudt jonge stellen en avontuurlijke professionals er niet van om hier massaal naartoe te trekken. Je vindt er een-slaapkamer appartementen te huur in De Riet voor een prijs van ongeveer 750 euro per maand, veel een-en twee-slaapkamer appartementen en appartementen voor ruim boven de 1250 euro per maand.

Huren in het Noorderkwartier

Veel mensen hunkeren naar een leuke gemeenschap om in te wonen, dus neem dat in aanmerking bij de beslissing waar te huren in Almelo. Nieuw gebouwde buurten kunnen aanvoelen als een gemeenschap vanwege de huizen en gazons, maar het kan zijn dat je de buren niet leert kennen zoals je dat zou willen. Neem in plaats daarvan eens een kijkje in het Noorderkwartier. Aantrekkelijke huizen en cafés vormen deze vriendelijke buurt en het staat bekend om haar gemeenschapszin. Je vindt hier veel gezinnen en ook al is het een beetje ver van het centrum, er zijn veel mogelijkheden voor openbaar vervoer. Het beste deel is misschien wel de huur, die onder de 900 euro per maand ligt voor veel appartementen met één slaapkamer.

Huren in Sluitersveld

De gemiddelde huurprijs in Almelo fluctueert nogal, maar als je veel ruimte per betaalde euro wilt, kijk dan in minder bekende buurten zoals Sluitersveld. Als betaalbaarheid een grote factor is bij het huren van een onderkomen, dan is Sluitersveld de buurt om een huurwoning te betrekken. De mediane huurprijs voor een één-slaapkamer appartement schommelt rond de 700 euro per maand en het is waar je meer kans hebt om appartementen te vinden met een vriendelijke houding ten opzichte van huisdieren. Je zult in de buurt van vele gemakken zijn, met namen uitgaansgelegenheden en restaurants zijn beschikbaar in deze buurt. Bovendien stopt het openbaar vlakbij, dus reizen naar andere delen van de stad is eenvoudig.

Huren van een Onderkomen in Hofkamp

Hofkamp is een levendige en kunstzinnige gemeenschap die bekend staat om de internationale keuken, clubs en hotspots die je niet mag missen. Het is een van de meest trendy buurten van de stad, waar jonge professionals het nachtleven opzoeken. Deze populaire woonwijk omvat ook een favoriete plek voor de lokale bevolking om te ontspannen tussen zes hectare groen landschap.

Hofkamp heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt, waardoor de huurprijzen wat aan de hoge kant zijn. Maar voor millennials die in een stedelijke omgeving willen wonen, kan het zeker de moeite waard zijn.

Huren in Aadorp

Aadorp is een rustige, gezinsvriendelijke buurt met grotere huizen en appartementencomplexen. Gelegen op steenworp afstand van het centrum en beschikt over een groot winkelcentrum, vele restaurants en meerdere uitgestrekte parken. Locals beschouwen dit als een gebied voor gezinnen met "oud geld," maar het is een van de meer betaalbare plekken voor appartementen in vergelijking met de eerder genoemde buurten.


{"slug":"almelo","title":"Almelo"}
almelo