19 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
Filter icon Filter zoeken

Huurwoningen in Emmen – 19 woningen te huur

Filter op:
ad
ad
ad
ad
ad
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Emmen

Emmen is een gemeente en een stad in het noordoosten van Nederland. Emmen heeft ongeveer 109.000 inwoners.

De stad heeft de grootste concentratie industrie van alle gemeenten in Noord-Nederland.

Er zijn ongeveer 5500 bedrijven gevestigd, waarvan vele zich richten op voeding, kunststoffen, elektronica, gas- en oliewinning & verwerking en agribusiness. De gemeente biedt zo'n 43.400 banen.

Bovendien vindt je in Emmen allerlei manieren om van jouw vrije tijd te genieten. Cultuur snuiven, congressen en evenementen bijwonen. Natuurliefhebbers kunnen de wonderen van de levende natuur ontdekken. Sportievelingen kunnen hun favoriete sport beoefenen. Bovendien kun je een bezoek brengen aan de bekende dierentuin of markten en festivals bezoeken.

Emmen wordt bediend door één treinverbinding met Zwolle, die op zijn beurt weer naar de rest van het land leidt. Daarnaast zijn er regelmatige en frequente buslijnen met Groningen, Hoogeveen en Assen, evenals het omliggende platteland, en Meppen in Duitsland, die vertrekken vanaf de twee busterminals van Emmen.

Buurten in Emmen met Voldoende Huurwoningen

Omdat Emmen relatief klein is, betekent dit ook dat je nooit te ver van een verandering in omgeving bent. Stap op de fiets en maak een ritje, of een wandeling naar een ander gebied. Met al het groen dat dwars door de stad loopt, bent je altijd een paar kilometer verwijderd van iets werkelijk unieks en moois. Of misschien waag je jezelf liever aan de noordkant, om de landbouwvelden en landerijen bij zonsondergang te bekijken. Er is geen tekort aan mooie bezienswaardigheden in dit gebied, dat is zeker.

Elke buurt die je kiest om in te wonen zal ongetwijfeld voor- en nadelen hebben. Als u de juiste prioriteiten stelt, zult u de juiste streek voor u vinden. Het is allemaal een kwestie van waar u aan het eind van de dag uw hoed wilt ophangen.

Emmen heeft een enorm aanbod aan huurobjecten, waaronder huurwoningen, huurappartementen, huurhuizen en huurstudio’s. Laten we de buurten die Emmen rijk is onder de loep nemen.

Huren in Noordbarge

Deze buurt is populair om zijn lokale cafés, de vele huurwoningen, directe verbindingen met het openbaar vervoer en het vele openbare groen. Deze buurt in Emmen geeft u zelfs de unieke mogelijkheid om te wonen in een majestueus buurt met uitzicht op vele groenvoorzieningen.

In dit gebied varieert de keuze van moderne, gerenoveerde appartementen in gebouwen uit de jaren 40 en 50 vanaf 800 euro per maand, tot appartementen in gloednieuwe hoogbouw vanaf 1.500 euro per maand.

Huurwoningen in Zuidbarge

Deze rustige buurt, nog steeds in het hart van de stad, is omgeven door prachtige gebouwen die de sereniteit van een dorp geven. Het biedt luxe hoogbouw appartementen met uitzicht op de stad- ideaal voor mensen die vanuit huis werken - met huurprijzen vanaf 1.400 euro per maand.

Als je op zoek bent naar een uitvalsbasis wanneer je voor het eerst in Emmen aankomt, raden wij je aan jouw verblijf te beginnen in een prachtig service-appartement met een zonnig balkon en parkeerplaats in een van de vele huurtorens die de stad rijk is.

Ontworpen voor verblijven van een paar dagen tot maanden of jaren, geeft deze uitvalsbasis je de flexibiliteit om je weg te vinden in de stad zonder je vast te leggen op een lange huurovereenkomst voordat je gesetteld bent.

Weerdinge een levendige buurt om te huren

Dit gebied is populair bij werknemers van de nabijgelegen kantoren en degenen die pendelen of regelmatig reizen, zoals het station dat op slechts 10 minuten afstand ligt met de bus.

Ten zuiden van het treinstation heb je een ruime keuze aan moderne appartementen vanaf 1.300 euro per maand.

Achter het station vindt u traditionele Nederlandse huizen verdeeld in appartementen die vol van karakter zijn en vaak met uitzicht over de stad, vanaf 900 euro per maand.

Westenesch een gewilde buurt om te huren

Het beste voor expats die in de stad werken en gezinnen.

Op loopafstand van de meeste scholen, rustige parken en het stadscentrum, is Westenesch een fantastische buurt voor wie op zoek is naar gemak in een rustigere omgeving.

De wijk is populair om zijn gezellige straten en mooie gebouwen, zonder het prijskaartje van het stadscentrum. Appartementen variëren van 700 tot ongeveer 1.300 euro per maand. Van hieruit heeft u ook gemakkelijk toegang tot de snelwegen, met een minimum aan verkeer.

Emmerschans een geschikte locatie om te huren

Ideaal voor studenten, gezinnen en expats die in de stad werken en op zoek zijn naar een rustigere omgeving.

Emmerschans, dat de bombardementen van de Tweede Wereldoorlog overleefde, behield zijn mooie geplaveide straten en dorpsgevoel, samen met lokale winkels, intieme cafés en een vriendelijke sfeer. De wijk beschikt echter nog steeds over de moderne gemakken van supermarkten en openbaar vervoer.

Vanuit Emmerschans bereikt je het stadscentrum en het station binnen 5-20 minuten door te lopen, te fietsen of de bus te nemen.

De wijk ligt op korte afstand van snelwegen voor een snelle woon-werkverkeer of dagtripjes buiten de stad. En voor als je wilt ontspannen, heb je de plas en het bos voor de deur.

Deze 200 hectare aan parklandschap zijn gevuld met een prachtig meer, een klein strand, BBQ gebieden, een kinderboerderij, avontuur boomtop gebied, een speeltuin, cafés en een 5 km hardloopparcours. Het bos is de perfecte bestemming om tot rust te komen, af te spreken met vrienden of te genieten van een dagje uit met het gezin.

Met scholen, tal van sportverenigingen en handige verbindingen heeft Emmerschans voor elk wat wils. Studentenkamers zijn beschikbaar vanaf 350 euro, appartementen vanaf 800 euro en gezinswoningen beginnen bij 1.500 euro per maand. 

Barger-Oosterveld beschikt over voldoende huurhuizen

De uitbreiding van het stadscentrum is een bloeiend voorbeeld van stadsontwikkeling en de geschiedenis van de vroegere bedrijvigheid in Emmen. Deze chique wijk werd in de jaren 1990 herontwikkeld en opende haar deuren voor diverse eetgelegenheden en andere winkels die de stad rijk is.

In deze sfeervolle wijk vind je enkele van Emmens mooiste architectonische prestaties in de vorm van bruggen, winkels en architectuur.

Vanuit Barger-Oosterveld ben je bijna altijd verzekerd van uitzicht op het water, met spectaculair gemeubileerde appartementen variërend vanaf 1.500 per maand.


{"slug":"emmen-77","title":"Emmen"}
emmen-77