ad

Huis (107 m²) met 4 slaapkamers in Lewedorp

Papaverstraat 7, 4456CA Lewedorp

Gebied
107 m2
Slaapkamers:
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
285793

Woning te huur: Papaverstraat 7 4456CA Lewedorp - VBO


Te huur: een leuke, instapklare tussenwoning! De woning ligt aan de Papaverstraat 7 in Lewedorp. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en aan de overzijde van de straat ligt een speeltuin voor de kinderen. De woning is voorzien van vier slaapkamers, een nette badkamer en complete keuken met bijkeuken. Bent u benieuwd naar alle details, lees dan snel verder of bel ons voor meer informatie! Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijk je o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraag je eenvoudig een brochure of bezichtiging aan. KENMERKEN
- Instapklaar
- Vier slaapkamers
- Nette keuken en badkamer
- Tuin op het zuidoosten
- Kindvriendelijke wijk INDELING
Begane grond:
Via de voortuin komt u aan bij de voordeur. Hier betreedt u de woning en staat u in de hal/entree. Er is hier garderoberuimte, een meterkast, toegang tot het toilet en via een loopdeur staat u in de woonkamer. In de woonkamer is er ruimte voor een gezellige zithoek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot zowel de trapkast als de trapopgang. De trapkast is een ideale plek voor bijvoorbeeld het opbergen van de stofzuiger en wat provisie. Aan de achterzijde van de woonkamer is het mogelijk om bijvoorbeeld een eethoek te realiseren. Aan de achterzijde bevindt zich ook de keuken. Het betreft een halfopen keuken met inbouwapparatuur zoals een oven, vaatwasser, koelkast en gasfornuis met afzuigkap. Aansluitend is er de bijkeuken. In de bijkeuken vindt u de witgoedaansluitingen en is er een loopdeur naar de achtertuin. 1e verdieping:
De eerste verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is stijlvol betegeld en is ingericht met een wastafelmeubel met twee wastafels, een douche en toilet. Tevens heeft u vanaf de overloop toegang tot de tweede verdieping middels een vaste trap. 2e verdieping:
Via de vaste trap komt u aan op de overloop. Vanaf deze plek heeft u toegang tot een vierde slaapkamer. TUIN
De tuin is een gezellige en sfeervolle plek. De gunstige bezonning is absoluut een pluspunt. Het geheel is grotendeels betegeld, maar er zijn ook borders wat het geheel een gezellige plek maakt waar het goed vertoeven is. Achterop het perceel staat een houten berging. HUURVOORWAARDEN:
- huurprijs bedraagt €1050,- per maand exclusief energiekosten
- woning wordt gestoffeerd verhuurd
- tijdelijke huur voor max. 2 jaar, dus niet permanent
- ingang huur ca. maart 2023
- huurder is in het bezit van een vast contract of intentieverklaring. - borg is 2 maanden huur
- huisdieren zijn niet toegestaan
- roken is niet toegestaan
- Voor de bezichtiging zal er een selectie gehouden worden
- De huurovereenkomst wordt opgesteld onder voorbehoud van een goed gekeurde huurcheck OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie. Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.


ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.