Appartement (137 m²) met 4 slaapkamers in Eindhoven

Lichtstraat 15

Gebied
137 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
173647

Lichtstraat 15


** ACTIE: huur nu en betaal pas huur vanaf 1 januari 2022!

De Baron - type H3

Entree
De entree van het appartement bevindt zich in de hal. Hieraan bevindt zich het toiletruimte alle drie de slaapkamers, de badkamer, de berging en de woonkamer.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met veel lichtinval. Aan de woonkamer, op de voorzijde van het appartement, is het ruime balkon gelegen dat door middel van dubbele deuren heel mooi bij de woonkamer getrokken kan worden. In de woonkamer ligt ook de open keuken wat een heel ruim gevoel geeft.

Keuken
Bereikbaar via de trap vanuit de woonkamer, een ruime open keuken die luxueus is uitgerust. Tot de uitrusting behoort een afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat en een aansluiting voor een wasmachine.

Balkon
Gelegen aan de woonkamer, een ruim balkon waar heerlijk buiten gezeten kan worden.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement met aansluitingen voor de televisie. Deze slaapkamer biedt ook toegang tot de tweede badkamer.

Slaapkamer 2
Nog een zeer ruime slaapkamer vooraan in het appartement gelegen.

Slaapkamer 3
Nog een ruime slaapkamer, die ook goed als studeer- of hobbykamer gebruikt kan worden.

Badkamer
Royale badkamer, gelegen tegenover de slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche, een ligbad, een toilet en een wastafel.

Badkamer 2
Een tweede badkamer gelegen aan de masterbedroom. Beschikt over een douche en een wastafel.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet. Ook beschikt de toiletruimte over een fonteintje.

Berging
Inpandige berging voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. De berging is gelegen aan de keuken

Parkeerplaats
Voor ieder appartement is er in de parkeerkelder een parkeerplaats beschikbaar.

Eindhoven is een werkstad, woonstad, ..leefstad! Een moderne stad. Vol technologische nuchterheid, in combinatie met Brabants gevoel voor sfeer en ambiance. Eindhoven is een stad met een hart. Talloze winkels, cafés, restaurants, in een bruisend centrum. Musea, de Stadsschouwburg, het muziekcentrum Frits Philips en een casino als katalysoren van het culturele leven. Een stad in het groen. In de Brabantse Kempen. Een stad waar wonen en leven ‚‚n zijn. Naar ieders zin. Een stad...een thuis.

Regentkwartier De Baron te Eindhoven

Het complex is gelegen in het centrum van Eindhoven. Een gezellige binnenstad waar veel te beleven valt. Talloze winkels, cafés, restaurants zijn binnen handbereik in het centrum van deze bruisende stad. De omgeving is daarnaast nog voorzien van veel groen en omliggende steden en dorpen zijn ook zeer makkelijk bereikbaar. Het terrein waarop de appartementen gelegen zijn, is een stukje rust in een gezellige, levendige stad.

Het complex is zowel fraai als functioneel ontworpen. Het gebouw bestaat uit 9 verdiepingen, die met de lift bereikbaar zijn. Voor iedere woning is er een parkeerplaats beschikbaar in de parkeerkelder van het gebouw. Bij de woning zit op de begane grond ook nog een berging inbegrepen. De entree is voorzien van een elektronische bel met een camera.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT