Appartement (80 m²) met 4 slaapkamers in Amsterdam

Leerdamhof 386 Amsterdam

Gebied
80 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
16 Nov
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
163643

Leerdamhof 386 Amsterdam


Per 16 November 2021 beschikbaar!Wil jij uniek wonen in Amsterdam op een centrale plaats in Gaasperplas?
Dit leuke appartement met verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamer van 12m2, 8 m2 en 8 m2 met een half open keuken en balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad en een aparte douche.Er is een lift aanwezig het complex.Parkeren kan in de parkeergarages gelegen bij het complex. Bij het afsluiten van de huurovereenkomst voor een appartement wordt standaard een huurovereenkomst voor een parkeerplaats afgesloten. De huur van een parkeerplaats bedraagt € 59,00 per maand, een bedrag dat bij de huurprijs van een appartement opgeteld dient te worden. Tevens wordt maandelijks een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht, zijnde de servicekosten ten behoeve van het schoonhouden van algemene ruimtes en bijvoorbeeld ook de elektriciteit voor verlichting en het gebruik van de liften.De woningen liggen aan de recreatieplas ‘Gaasperplas’, waar een zandstrand is aangelegd en er een jachthaven aanwezig is. Hier bevinden zich ook diverse watersportverenigingen.
De wijk ligt aan de A9. Nabij de Gaasperplas bevindt zich het metrostation. Met metrolijn 53 is het complex Nellestein dan ook goed te bereiken. Verder hebben de buslijnen 41, 47 en 49 een halte bij het metrostation. Lijn 47 rijdt zelfs dwars door de wijk heen naar Gein en verder.Boodschappen kan je doen bij het nabij gelegen winkelcentrum “de Kameleon” of in winkelcentrum “Reigersbos”. Het winkelcentrum “de Kameleon” bevat ca. 25 winkels met zowel grote winkelketens als particuliere ondernemers. Het “Reigersbos” is nog groter en bestaat uit meer dan 50 winkels met onder meer twee supermarkten en een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.* Deze foto’s zijn van een vergelijkbaar appartement en kunnen geen rechten aan worden ontleend.Prijzen
Huurprijs: € 1.050,-
Servicekosten: € 50,00,-
Parkeerplek: € 59,00,-
Waarborgsom: € 1.159,-De woning is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden.
Getoonde foto’s zijn van een soortgelijke woning.Vragen over deze woning?
Voor vragen over deze woning kunt u contact opnemen met ons kantoor in Amsterdam.Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website NMGwonen.nl. Vervolgens kunt u bij de woning klikken op de knop [REAGEER]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Indien er meerdere kandidaten gereageerd hebben, wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarbij wij de kandidaten beoordelen op volgorde van binnenkomst.Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs per maand te bedragen. Het inkomen van een eventuele partner mag voor de helft meegerekend worden. Zelfstandigen dienen minimaal 2 jaarcijfers te kunnen aanleveren. Er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Tevens voeren wij een creditcheck uit. Voor alle toewijzingscriteria verwijzen wij u naar onze website.Indien u zich inschrijft via onze website NMGwonen, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-mail informeren over de woningen die beschikbaar komen en voldoen aan uw woonwensen. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT