ad

Kamer van 15 m² in 9715JE Groningen

Celebesstraat 23a, 9715JE Groningen

Gebied
15 m2
Woning type:
Kamer
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
230484

Kamer, Celebesstraat


NETTE SEMI STUDIO AAN DE CELEBESSTRAAT IN GRONINGEN TE HUUR.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De semi studio is gelegen aan de Celebesstraat 23a, dit is gelegen in de Oost-Indische buurt. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar Hoofdstation, de Grote Markt is gelegen op 7 minuten fietsen en op 170 meter vind je een supermarkt.

SITUERING
De studio is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
De studio heeft een oppervlakte van circa 15m2.

VOORZIENINGEN
De studio is gelegen op de tweede etage voorzijde. Enkel het toilet wordt gedeeld met vier medebewoners, elke bewoner heeft een eigen keuken en douche in de woonruimte.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €335,-. Het voorschot van G/W/E is €110,- wat een totale huur maakt van €445,-
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder
ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.