ad
Nl

Huur 3 slaapkamer appartement van 81 m² in Eindhoven

Frederiklaan 18959, Eindhoven

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 971
€ 971
€ 971
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
81 m2
Slaapkamers:
Woning type:
Faciliteiten
  • -
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
46309

Frederiklaan 18959, Eindhoven


TIP! Woning wordt voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Renovatie is naar verwachting eind april klaar.

Hof van Strijp te Eindhoven

Riant driekamerappartement gelegen in het hoogwaardige appartementencomplex Hof van Strijp. Het appartement beschikt over een royale, lichte woonkamer met aangrenzend balkon en is tevens voorzien van een luxe, open hoekkeuken. Elk appartement heeft een eigen berging in de kelder van het gebouw, waar u indien gewenst eveneens een parkeerplaats bij kunt huren. Daarbij vindt u in het gebouw diverse zorgfaciliteiten waardoor zowel jong als oud hier comfortabel kunnen wonen en leven.

Het Hof van Strijp ligt in het hart van de Eindhovense wijk Strijp. De omgeving kent uitstekende verbindingen met uitvalswegen en heeft gunstige ligging nabij het centrum van Eindhoven. Het St. Trudoplein vormt het winkelhart van de omgeving met bekende winkelketens, kleinere winkels, de wekelijkse markt, boetiekjes en tal van gezellige horecagelegenheden. Hier kunt u heerlijk shoppen of zomaar gezellig een terrasje pikken. Als u echter op zoek bent naar rust, ruimte en groen kunt u uw hart ophalen in het Philips van Lenneppark en het Philips de Jongh Wandelpark.

Het Hof van Strijp wordt gekenmerkt door zijn fraaie architectuur en grote omvang en is daardoor een in het oog springend geheel in de omgeving. Binnen het complex zijn diverse faciliteiten geïntegreerd, waardoor Het Hof van Strijp de unieke combinatie van zorg,- welzijn en gemaksdiensten binnen handbereik biedt.

Het (huur)complex bestaat uit twee verschillende woonblokken welke beiden hun eigen entrees hebben. Via deze centrale hallen bereikt u vervolgens met de trap of lift uw appartement. De galerijen waaraan uw appartement zich bevindt zijn ruim opgezet en makkelijk toegankelijk. Daarnaast zijn er tal van zaken die het gevoel van veiligheid verhogen en bijdragen aan een optimaal woon- en leefcomfort.

Elk appartement is daarbij voorzien van een eigen berging in de kelder van het gebouw. Tevens beschikt het complex over een ruime parkeergarage die enkel voor bewoners toegankelijk is. De ingang van de parkeergarage vindt u aan de Strijpsestraat waar u via een hellingbaan de parkeerkelder bereikt. Indien gewenst kunt u hier een parkeerplaats bijhuren, De huurprijs hiervan bedraagt 75 euro per maand inclusief servicekosten.

Type 1D
Entree
Bij het binnengaan stapt u de ruime hal binnen waaraan de twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en woonkamer gelegen zijn. Tevens vindt u hier de meterkast.

Woonkamer
De royale woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval via het balkon en de grote raampartijen aan het uiteinde van de kamer. De woning staat in directe verbinding met de keuken, waardoor er al bij al een mooie living ontstaat. Vanuit de woonkamer heeft u daarbij toegang tot het balkon.

Balkon
Het appartement beschikt over een mooi balkon vanwaar u leuk uitkijkt over de omgeving. Op het balkon kunt u een ruime buitenzithoek plaatsen waardoor u hier zowel in het voor- als najaar heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Keuken
De compacte keuken is uitgevoerd in een wandopstelling en is voorzien van een spoelbak en praktische boven- en onderkastjes.

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer is royaal van afmeting waardoor u hier naast een bed ook veel extra kastruimte kunt creëren. Deze slaapkamer is daarbij voorzien van een (loze) tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
Deze tweede slaapkamer is uitermate geschikt als hobby- of logeerkamer. Aan deze slaapkamer vindt u tevens een handige bergruimte.

Badkamer
De comfortabele badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel en extra toilet. Daarnaast is hier de aansluiting voor de wasmachine gevestigd.

Toiletruimte
De toiletruimte is gelegen aan de hal en is eveneens netjes afgewerkt. De toiletruimte beschikt over een wandcloset met fonteintje.

Berging
De berging is gelegen aan de tweede slaapkamer en biedt u extra opbergruimte.

Bergruimte en parkeren
Elk appartement beschikt daarnaast over een eigen bergruimte in de kelder van het gebouw. Hier kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw fietsen stallen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren in de parkeergarage van het gebouw. Deze is bereiken via de hellingbaan aan de Strijpsestraat en is enkel voor bewoners van het complex toegankelijk. Een parkeerplaats kost € 84,00 per maand inclusief servicekosten + 6 maanden korting bij het huren van minimaal 1 jaar. Servicekosten dienen wel betaald te worden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Eindhoven

Slaapkamers: 3

Gebied 81 m2

Prijs: 971 €

Borg: 0 €

Beschikbaar van: 2021-03-16

Prijs per m²: 11 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope Appartement in Eindhoven?