Huis (118 m²) met 5 slaapkamers in Maastricht

Ellecuylgaard 20

Gebied
118 m2
Slaapkamers:
5 slaapkamers
Eigendom type:
Huis
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
161237

Ellecuylgaard 20


Ellecuylgaard 20 (niet voor studenten / not for students)

Entree
Via de entree kom je terecht in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer. Tevens is hier ook de meterkast gevestigd.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en staat in een open verbinding met de keuken en eetkamer. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een leuk uitzicht op de voortuin en de straatzijde.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de eet- en woonkamer, waardoor leven en koken in deze woning één geheel vormen. Via de keuken is ook het terras en de tuin te bereiken. De keuken is voorzien van de navolgende apparatuur: afzuigkap, kookplaat, koelkast, combitron en vaatwasser.

Terras
Het terras bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is te bereiken via de keuken/eetkamer.

Toiletruimte
Op de begane grond is een aparte toiletruimte gevestigd, welke comfortabel is afgewerkt en beschikt over een zwevend toilet en fonteintje. De toiletruimte is gelegen aan de tweede hal waar ook de trap naar de eerste verdieping gevestigd is.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt zodoende uit over de straatzijde. Hij is zeer royaal van opzet en bezit een cai-aansluiting voor de televisie.

Slaapkamer 2/3
De overige twee slaapkamers bevinden zich eveneens aan de overloop op de eerste verdieping. Beide zijn ruim qua grootte en kunnen daardoor ook uitstekend dienst doen als hobby- of werkkamer.

Badkamer
De comfortabele badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is hoogwaardig afgewerkt en ruim van opzet. Naast een wastafel en toilet beschikt deze over zowel een separate douche als bad. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld, waardoor deze al bij al zeer netjes en modern aandoet.
Tot slot huisvest de badkamer ook de aansluiting voor de wasapparatuur.

Zolder
Via een vaste trap bereik je de zolder. Hier bevindt zich eveneens de cv-ruimte met cv-ketel. De zolder biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer of hobby- of werkkamer.

Tuin
Tot slot beschikt de woning over zowel een ruime voor- als achtertuin.

Garage
De woning beschikt over een garage, welke is gelegen naast de woning.

Eyldergaard

Luxueus afgewerkte eengezinswoningen waarbij veel aandacht is besteed aan de extra's. Gelegen in een riante rustige wijk, ruim van opzet en met de nodige aandacht voor groen. En dat alles aan de rand van de stad. Een leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, en het centrum van Maastricht op een steenworp afstand.

Eyldergaard bevindt zich in de wijk 'de Heeg', en heeft daardoor uitstekende verbindingen met het (inter)nationaal wegennet. Het stadscentrum van Maastricht, met zijn uitgebreide winkelmogelijkheden en gezellige centrum, is onder meer met met goede busverbindingen eenvoudig bereikbaar. De wijk is uitgerust met een eigen winkelcentrum, waardoor alle faciliteiten om de hoek liggen. Zelfs watersporters kunnen in de omgeving alle kanten op en er bevindt zich een dagstrand 'naast de deur'. Al met al zijn alle voorzieningen die het woongenot verhogen in de wijk of directe omgeving aanwezig.

De woningen van plan Eyldergaard zijn luxueus afgewerkt en zijn uitgerust met vele extra's. Voorbeelden hiervan zijn de hoogwaardige isolatie die uw stookkosten beperkt en de keuze van hoogwaardige en duurzame materialen wat betreft sanitair. Tevens hebben alle woningen een volwaardige keuken en zijn ze ruim van opzet. Kortom een luxueuze behuizing in een riante en rustige wijk.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT