Appartement (35 m²) met 1 slaapkamer in Breda

Breda Ridderstraat 4811JA

Gebied
35 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
174100

Breda Ridderstraat 4811JA


Welkom bij “Maison3 apartments” by “Select a House”. Geboren uit de liefde voor dit authentieke statige pand op top locatie in het sfeervolle centrum van Breda. Uitkijk op de markt en de terrassen, met al het beste wat Breda te bieden heeft aan winkels horeca en entertainment direct bij de hand, biedt een thuisbasis voor zowel short als longstay. Het appartement (35 m2) is geschikt voor max. twee personen en biedt een huiselijke sfeer met de luxe en comfort met de allure van een hotel. De ruimte is privé en volledig uitgerust met een slaapkamer mét dakterras, badkamer met toilet en inloopdouche, woonkamer en een open keuken. Dit appartement is de perfecte basis voor ontspanning.
In de winkel beneden heeft de dochter van de eigenaar van het pand haar droom verwezenlijkt en vindt je de hip chique kapsalon Maison3, de grootstedelijke uitstraling van deze zaak met een vleugje Franse invloed lopen naadloos over in de appartementen er boven. Je wordt uitgenodigd om het leuke terras aan de voorzijde ook te gebruiken om je kopje koffie te drinken of laptop open te slaan en wat werk te doen terwijl je geniet van de bruisende stadse ambiance.

Het complex is, gelegen aan de Ridderstraat, in het warme hart van de stad. Het historisch aanzicht is intact gebleven waarbij ook binnen oude elementen bewaard zijn gebleven, zoals het balkenplafond. Het pand uit 1800 is een architectonisch meesterwerk combineert met sierlijk, hedendaags design is omgetoverd tot een stijlvol luxe apartment.

Het kloppend hart van Breda: de Grote Markt, honderden winkels, heerlijk eten & drinken op de bruisende terrassen en natuurlijk de eyecatcher: de Grote Kerk. Een deel van Breda vol historie met verrassende plekjes om te ontdekken, zoals het intieme winkelhof ’t Sas, de prachtige Houtmarkt of de overdekte Barones.

Het stadsdeel Centrum is de oude en gedeeltelijk historische binnenstad en tevens het kerngedeelte van de stad Breda. Het gebied is gelegen nabij de Haven en het Spanjaardsgat met de straten Haven en de Prinsenkade. Centraal ligt de Grote Markt met de Grote Kerk. De straten rond de Grote Kerk zoals de Cingelstraat, Reigerstraat, Kasteelplein en de Catharinastraat behoren tot de oudste straten van Breda. Er zijn enkele voormalige hofhuizen gevestigd en daarachter ligt de Willem Merkxtuin.

Het centrum en dan ook vol in ontwikkeling en ieder jaar zie je weer nieuwe leuke restaurants, winkeltjes en doe je steeds weer een andere ontdekking….maar eenmaal op je appartement aangekomen geniet je van de rust en luxe.

Kom het zelf maar eens bekijken en ervaren…

€1.750,00; Maison3 inclusieve:
-Wifi / TV
-Gas/Water/Elektra
-Schoonmaak sanitair (om de week)
-Airco
-Meubels
-pand wordt geheel duurzaam elektrisch verwarmd
-Lucht toevoer en afvoer geautomatiseerd
-Music box ( met mobiel aan te sturen)
-Nespresso machine/ water koker
-wasmachine droger
-Badkamer met douche en vloerverwarming
-Gebruik van het terras aan de voorzijde tijdens winkeltijden.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT