3 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
€ 0
€ 5000
1
8
Toon 3 resultaten
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 3 resultaten

Huurwoningen in Hoogeveen – 3 woningen te huur

Filter op:
ad
drenthe
Grootte
137 m2
Slaapkamers
4
Type
Huis
€ 1650/maand
Lees verder
Hoogeveen
Grootte
115 m2
Slaapkamers
2
Type
Kamer
€ 975/maand
Lees verder
drenthe
Grootte
77 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1100/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Lees meer over huren in Gemeente-hoogeveen!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Gemeente-hoogeveen te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Gemeente-hoogeveen is € 1.312. De prijzen variëren van € 975 tot € 1.650. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.312.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 3 vrijkomende huurwoningen in Gemeente-hoogeveen op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Gemeente-hoogeveen onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"gemeente-hoogeveen","title":"Hoogeveen"}
gemeente-hoogeveen