ad

Huur 2 slaapkamer appartement van 105 m² in Zoetermeer

Buitenom 45, 2711 JM Zoetermeer, Netherlands

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 1700
€ 1700
€ 1700
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
105 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
668506

Appartement te huur Buitenom in Zoetermeer voor € 1.700


Beschrijving
MODERN APPARTEMENT OP ZEER CENTRALE LOCATIE IN HET STADSHART VAN ZOETERMEER BESCHIKBAAR
Riant en licht 3-kamer appartement op de 6e verdieping van moderne gebouw genaamd Spazio. Het appartement is voorzien van loggia op het westen en een eigen berging in de onderbouw. Dit goed onderhouden appartement is gelegen aan de rand van het Stadshart van Zoetermeer nabij diverse uitvalswegen, restaurants, theater, bioscoop en sporten kan in ‘de ufo’ van het complex. Ook de RandstadRail en het busstation liggen voor de deur. De grote woonkamer met open keuken is circa 50m2. De loggia is voorzien van hoge volledig te openen ramen die zorgen voor veel daglicht.
INDELING
Entree: nette afgesloten, centrale hal op de begane grond met toegang naar parkeergarage, bergingen en lift-/trapopgang. Het appartement beschikt over een eigen berging
Appartement: Entree/hal met toiletruimte, videofooninstallatie en deur naar woonkamer welke is afgewerkt met fraaie laminaat vloer. Moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; vaatwasser en recirculatiekap. Naast de keuken bevind zich de royale inpandige berging waar zich tevens de C.V. ketel, warmte terugwin unit, en wasmachineaansluiting bevind. Middels de schuifpui krijgt u toegang tot de lichte loggia die u een prachtig uitzicht biedt en een heerlijk stads gevoel geeft. Vanuit de hal heeft u toegang tot de 2 slaapkamers (respectievelijk ca.13 m2 en 20m2) en de nette badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douchecabine.
BIJZONDERHEDEN:
Deze woning wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd met een minimale duur van 12 maanden
Parkeervergunning kan eventueel aangevraagd worden via de lokale instanties. U heeft hierbij de keuze om te parkeren in de parkeergarage of in het buitengebied om- en nabij het centrum
Voor deze woning is momenteel nog geen actuele WWS puntentelling beschikbaar. Deze wordt opgesteld en aan huurder ter beschikking gesteld bij aanvang huurovereenkomst. Deze woning valt naar verwachting in de vrije sector
SELECTIEPROCEDURE:
Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende e-
Naam huurder(s)
Toelichting samenstelling gezelschap
Bruto jaarinkomen huurder(s)
Reacties die niet aan deze eisen voldoen, worden niet in behandeling genomen.
Uitnodiging op volgorde van binnenkomende e-
Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de hoogste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan de eigenaar van de woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie van de huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.
Kandidaten die de woning niet toegewezen krijgen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en kunnen uiteraard het screeningsrapport inzien.
LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van de eigenaar, die belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan de eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast ervan uit dat kandidaat-huurders zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.
Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Zoetermeer

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 105 m2

Prijs: 1700 €

Borg: 3400 €

Garage: Ja

Lift: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 16 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Zoetermeer?