ad

Huur 1 slaapkamer appartement van 60 m² in Goes

Wijngaardstraat 11 06 4461DA Goes

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 1150
€ 1150
€ 1150
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
60 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
599286

Woning te huur: Wijngaardstraat 11 06 4461DA Goes


Per direct te huur! Op één van de leukste plekjes van Goes ligt dit moderne en recent gerenoveerde hoekappartement mét balkon. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, volledig vernieuwde keuken en sanitair en eigen (fietsen)berging.

Indeling begane grond:
Entree, gezamenlijke hal met bellentableau en brievenbussen, trapopgang en lift.

Indeling eerste verdieping:
De keurig verzorgde gezamenlijke hal geeft toegang tot de voordeur van het appartement. De ruime hal voorziet in voldoende ruimte voor een grote kapstok en extra bergkast. Het vernieuwde toilet met fonteintje is modern en strak uitgevoerd. Zo ook de badkamer die is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. De naastgelegen slaapkamer is ruim bemeten met een afmeting van 2,93 x 4,95 meter. Hierdoor is deze kamer door bijvoorbeeld een roomdivider prima in te delen als slaap- en werkkamer.

De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen die tot de vloer doorlopen en het extra raam aan de zijgevel. De vloer is voorzien van een moderne laminaatvloer en de wanden zijn uitgevoerd in een lichte kleur. De woonkamer staat in directe verbinding met de moderne open keuken. Het gezellige kookeiland heeft een barretje en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De hoge kasten voorzien in een combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en veel bergruimte. Er is voldoende werkruimte en het geheel is stijlvol afgewerkt met eikenhouten details en een design afzuigkap. Koken is een feestje in deze moderne keuken met zicht op de woonkamer én het gezellige Bleekveld. Via de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen van de wasapparatuur en is de CV-ketel opgesteld. Daarnaast beschikt deze ruimte over veel opbergmogelijkheden. Via de woonkamer is het balkon bereikbaar, gelegen op het westen een heerlijke plek om te relaxen. Met het bruisende Bleekveld voor de deur is het een fantastische plek om te genieten van het wonen in de prachtige binnenstad van Goes. Niet te vergeten zijn alle voorzieningen direct om de hoek. Theater 'de Mythe', brasserie Katoen, Albert Heijn en eigenlijk álle voorzieningen liggen binnen handbereik.

In het souterrain ligt de (fietsen)berging. Deze is ideaal voor het stallen van de fiets maar biedt ook voldoende extra opbergruimte.

De huurprijs is € 1.150,- per maand incl. kosten VVE. Minimale huurperiode 12 maanden, voorkeur voor langdurige huur. Waarborgsom is 2 maanden huur, minimaal inkomen is 2 x de maandhuur.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Goes

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Gebied 60 m2

Prijs: 1150 €

Borg: 2300 €

Lift: Ja

Balkon: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 19 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Goes?