Appartement (90 m²) met 3 slaapkamers in Utrecht

Utrecht Queridostraat

Gebied
90 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
57174

Queridostraat in Utrecht (3532EA)


Riant en sfeervolle gemeubileerde 4 kamer bovenwoning met zolder, speels verdeeld over twee woonlagen, in de leuke wijk Majella.

De woning ligt aan een rustig eenrichtingstraatje in de leuke, gezellige wijk Majella op loopafstand van het Majellapark. De wijk bestaat uit voornamelijk koopwoningen uit de periode 1930. Je hoeft de straat maar over te steken en je bent bij de leuke restaurantjes zoals ‘Cafe West’ / ‘Peper & Flow’ en ook de buurtsupermarkt, een banketbakker, de kapper en de sportschool. Lopend of fietsend naar Lombok, Utrecht CS of de oude binnenstad. De wijk ligt natuurlijk ook zeer goed t.o.v. de A2 en A12. In de straat is het vrij parkeren.

Op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw heeft u doormiddel van een brandgang toegang tot de stenen berging van circa 5 M2.


Trap naar eerste etage waar de voordeur is gesitueerd. Via de voordeur komt u in de hal, de hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet en de trap naar de tweede etage.


Ruime L-vormige woonkamer opgedeeld in een ruime woonkamer en eetkamer. De woonkamer is circa 30,50 M2 en geeft doormiddel van openslaande deuren toegang tot het balkon. Het balkon loopt over de gehele breedte van de bovenwoning.

Via de woonkamer heeft u toegang tot de half-open keuken. De keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken met alle denkbare apparatuur, u kunt hierbij denken aan een vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast.


Op de tweede etage zijn twee slaapkamers, studeerkamer en de badkamer gesitueerd. Aan de achterzijde heeft u een ruime slaapkamer van circa 10,50 M2, aan de voorzijde de tweede slaapkamer van circa 12 M2 voorzien van een ingebouwde kast.
Aan de voorzijde is tevens de kleine maar praktische studeerkamer gesitueerd van circa 5,5 M2. De mooie en luxe afgewerkte badkamer is circa 5 M2 en voorzien van een bad met douche en een wastafel.

Via de overloop heeft u doormiddel van een vlizotrap toegang tot de vliering.


De bovenwoning is per half maart 2014 te huur voor maximaal 24 maanden en een minimum van 8 maanden. De woning wordt gemeubileerd en met inventaris opgeleverd. De totale huurprijs a 1095 euro is inclusief de servicekosten maar exclusief gas/water/elektriciteit, internet, tv en gemeentelijke lasten>

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT