ad

Huur 4 slaapkamer huis van 90 m² in Utrecht

Utrecht Queridostraat

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1145
€ 1145
€ 1145
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
90 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • Balkon
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
57174

Queridostraat in Utrecht (3532EA)


Riant en sfeervolle gemeubileerde 4 kamer bovenwoning met zolder, speels verdeeld over twee woonlagen, in de leuke wijk Majella.

De woning ligt aan een rustig eenrichtingstraatje in de leuke, gezellige wijk Majella op loopafstand van het Majellapark. De wijk bestaat uit voornamelijk koopwoningen uit de periode 1930. Je hoeft de straat maar over te steken en je bent bij de leuke restaurantjes zoals ‘Cafe West’ / ‘Peper & Flow’ en ook de buurtsupermarkt, een banketbakker, de kapper en de sportschool. Lopend of fietsend naar Lombok, Utrecht CS of de oude binnenstad. De wijk ligt natuurlijk ook zeer goed .v. de A2 en A12. In de straat is het vrij parkeren.

Op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw heeft u doormiddel van een brandgang toegang tot de stenen berging van circa 5 M2.

Indeling:
Trap naar eerste etage waar de voordeur is gesitueerd. Via de voordeur komt u in de hal, de hal geeft toegang tot de woonkamer, toilet en de trap naar de tweede etage.

Eerste etage:
Ruime L-vormige woonkamer opgedeeld in een ruime woonkamer en eetkamer. De woonkamer is circa 30,50 M2 en geeft doormiddel van openslaande deuren toegang tot het balkon. Het balkon loopt over de gehele breedte van de bovenwoning.

Via de woonkamer heeft u toegang tot de half-open keuken. De keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken met alle denkbare apparatuur, u kunt hierbij denken aan een vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Tweede etage:
Op de tweede etage zijn twee slaapkamers, studeerkamer en de badkamer gesitueerd. Aan de achterzijde heeft u een ruime slaapkamer van circa 10,50 M2, aan de voorzijde de tweede slaapkamer van circa 12 M2 voorzien van een ingebouwde kast.
Aan de voorzijde is tevens de kleine maar praktische studeerkamer gesitueerd van circa 5,5 M2. De mooie en luxe afgewerkte badkamer is circa 5 M2 en voorzien van een bad met douche en een wastafel.

Via de overloop heeft u doormiddel van een vlizotrap toegang tot de vliering.

Bijzonderheden:
De bovenwoning is per half maart 2014 te huur voor maximaal 24 maanden en een minimum van 8 maanden. De woning wordt gemeubileerd en met inventaris opgeleverd. De totale huurprijs a 1095 euro is inclusief de servicekosten maar exclusief gas/water/elektriciteit, internet, tv en gemeentelijke lasten>

LET OP: De woning is niet geschikt voor studenten!


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Utrecht

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Gebied 90 m2

Prijs: 1145 €

Borg: 1200 €

Beschikbaar van: 2021-06-01

Gemeubileerd: Ja

Garage: Ja

Balkon: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 12 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Utrecht?