ad

Huur 3 slaapkamer appartement van 82 m² in Alkmaar

Picassolaan 971, 1816 MT Alkmaar, Netherlands

Exclusieve optie: Boven de gemiddelde marktprijs

€ 1550
€ 1550
€ 1550
Deze woning is bovengemiddeld geprijsd, maar biedt uitzonderlijke kenmerken waardoor hij opvalt.
Gebied
82 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
668635

Picassolaan 971 - Van der Borden Vastgoedprofessionals


Heeft u altijd al gedroomd van wonen in een nieuwbouwwoning? Dan is dit wellicht wel uw kans! Nieuwbouwproject Het Palet, gelegen aan de Picassolaan aan de groene westelijke rand van Alkmaar, biedt een unieke woonervaring in drie appartementengebouwen die zijn geïnspireerd door de drie iconische kleuren van de schilder Picasso: RED, YELLOW en BLUE. Dit appartement in het woongebouw YELLOW heeft een royaal woonoppervlak van maar liefst 82 m² en beschikt over een ruime woonkamer met een open luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het balkon, dat zorgt voor een fijne buitenruimte. Daarnaast is er een gemeenschappelijk dakterras van ca. 40 m², gesitueerd boven de aanbouw waar de duurzame energie-installatie zich bevindt, wat een extra buitenoptie biedt voor de bewoners. Het Palet ligt op korte afstand van de prachtige stranden van Egmond en Bergen als het bruisende en gezellige stadscentrum van Alkmaar. Dit maakt het de ideale locatie voor wie het beste van beide werelden zoekt. Wonen in Het Palet biedt zo een perfecte balans tussen natuur, ontspanning en stedelijke voorzieningen. Binnen enkele minuten geniet je van een dagje aan zee, een wandeling door de duinen, of een bezoek aan het sfeervolle centrum van Alkmaar met zijn gezellige winkels, restaurants en beroemde kaasmarkt. Bijzonderheden:
– In tegenstelling tot de plattegrond beslaat het balkon van de woning niet de volledige breedte van het appartement;
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (PVC-vloer);
– Hoogwaardige afwerking;
– Gebruik gemaakt kan worden van het gezamenlijke dakterras;
– Onderhoud op basis van het wettelijke besluit kleine herstellingen;
– Huisdieren zijn niet toegestaan;
– Woningdelers zijn niet toegestaan;
– Roken in de woning is niet toegestaan;
– Eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex en berging. Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst via de afgesloten entree, voorzien van een bellentableau en brievenbussen, bereikt u eenvoudig de verschillende verdiepingen via de lift of het stijlvolle trappenhuis. Uw eigen parkeerplaats bevindt zich in de parkeergarage, en daarnaast beschikt u over een externe berging van circa 5 m². Appartement (gelegen op de 3e verdieping):
Vanaf de gang in het appartement heeft u toegang tot alle ruimtes. De ruime woonkamer van circa 37 m² is uitgerust met een luxe open keuken, compleet met moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat, combimagnetron en koelkast. Vanuit de woonkamer stapt u zo het balkon op, dat circa 6,5 m² groot is. De moderne badkamer is volledig betegeld en uitgerust met hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair. Hier vindt u een wastafel met spiegel en planchet, een douche met thermostatische mengkraan en een betegelde douchewand. Het toilet is apart gesitueerd en voorzien van een fonteintje. De twee slaapkamers, van respectievelijk circa 13 m² en 8 m², liggen aan de galerijzijde van het appartement. Daarnaast is er een praktische inpandige berging met aansluitingen voor wasmachine en droger, en ruimte voor technische installaties. Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Laat uw interesse snel weten via onze website met de knop “Ik ben geïnteresseerd” en start de voorinschrijving! Financieel:
– Huurprijs per maand € 1.550,- exclusief warmte/water/elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Huurprijs per maand parkeerplaats € 75,- (onlosmakelijk verbonden met de huur van het appartement);
– Servicekosten per maand € 85,-;
– Waarborgsom € 3.100,-;
– De huurprijs kan op voorstel van verhuurder jaarlijks op 1 juli worden gewijzigd. Voor het eerst per 1 juli 2025. Termijn:
– Aanvaarding per 15 november 2024;
– De huurovereenkomst wordt aangegaan op basis van een ROZ overeenkomst;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 24 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Inkomenseis:
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen. Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto
maand inkomen van de hoofdkostwinner, dat gelijk moet zijn aan ca. 3,5 x de kale huurprijs. Indien de hoofdkostwinner in loondienst is, moet hij/zij een dienstverband voor onbepaalde tijd hebben of zicht hebben op een verlenging van de arbeidsovereenkomst. Het tweede inkomen wordt niet volledig meegerekend. Voor zelfstandigen vragen wij jaarcijfers te overleggen van afgelopen twee jaar en een prognose voor het lopende/komende jaar. Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de advertentie afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Alkmaar

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 82 m2

Prijs: 1550 €

Gemeubileerd: Ja

Garage: Ja

Lift: Ja

Balkon: Ja

Terras: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 18 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Alkmaar?