ad

Huur 5 slaapkamer huis van 139 m² in Eindhoven

Frederika van Pruisenweg 50, 5616 AW Eindhoven, Netherlands

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 2425
€ 2425
€ 2425
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
139 m2
Slaapkamers:
5 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • Balkon
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
666982

Huis te huur Frederika van Pruisenweg in Eindhoven voor € 2.425


Beschrijving
Keurig afgewerkte jaren 30 woning. Gelegen in het zeer gewilde en populaire “Vonderkwartier”, in de mooiste straat van de wijk met vrij zicht over een brede groenstrook aan de voorzijde, op loopafstand van het stadscentrum en het pas vernieuwde Genderpark. De woning is smaakvol gerenoveerd uiteraard met behoud van authentieke elementen. Aanwezig zijn nog de glas-in-lood raampartijen, terrazzo vloeren, originele lambrisering, open haard, sierlijsten en paneeldeuren. Naast de authentieke elementen beschikt de woning over een ruime woonkamer, nette keuken, fijne achtertuin, 3 slaapkamers, badkamer en balkon op de 1e verdieping en grote open zolderverdieping. Al met al een woning die een bezichtiging meer dan waard is, we nodigen u dan ook van harte uit een kijkje te komen nemen.
Begane grond:
Vanuit de ruime entreehal, welke is voorzien van een terrazzovloer en karakteristieke wandbetegeling, heeft u toegang tot de woonkamer, trapopgang naar 1e verdieping, praktische trapkast (met meterkast), toegang tot de keuken en de toiletruimte.
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van inbouwcloset en fonteintje.
Bijzonder riante woonkamer met aan de voorzijde een sfeervolle erker met glas-in-loodramen en authentieke open haard. De woonkamer beschikt verder over een fraaie houten vloer en strak gestucte wanden.
Middels openslaande terrasdeuren aan de achterzijde is er toegang tot de tuin.
Aan de achterzijde van de woning is de keurige nette open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van een lichte kleurstelling en een terrazzovloer welke is voorzien van vloerverwarming.
De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een kookeiland, 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en meer dan voldoende bergruimte.
1e verdieping:
Vanuit de overloop toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is volledig betegeld en beschikt over vloerverwarming, een toilet, douche, ligbad en een wastafel.
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is circa 14 m2 groot en dus mooi ruim. De kamer is voorzien van een houten vloer, strakke wand- en plafondafwerking en middels een dubbele deur is er toegang tot het balkon. Een heerlijk plekje in de ochtendzon voor het ontbijt.
Ook de kamer aan de voorzijde beschikt over een balkon. Deze kamer is net wat kleiner dan de hoofdslaapkamer en dus ook lekker ruim. Ook het afwerkingsniveau is hetzelfde als de grootste kamer met de houten vloeren en de stucwerk wanden en plafonds.
Tot slot nog een kleiner kamer aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is perfect als kinder- werk- of kastenkamer.
2e verdieping:
Middels een vaste trap is de geïsoleerde zolderverdieping toegankelijk. De ruimte is nu opgedeeld in één grote open ruimte en een aparte wasruimte met de aansluiting voor de wasmachine, .-ketel en een Velux dakraam.
In de open zolderruimte is ook nog een bergvliering gerealiseerd, ideaal natuurlijk als extra opslag.
Ook de zolder beschikt, net als de rest van het huis, over houten vloeren en een strakke wandafwerking. Lichtinval is er middels twee grote dakramen. De zolder is dusdanig groot dat hier zelfs twee slaapkamers te realiseren zijn.
Tuin:
Onderhoudsvriendelijke stadstuin gelegen op het noordwesten. De tuin is voorzien van een berging met elektra, vrije achterom en een buitenkraantje.
LET OP: de woning is voorzien van een hybride warmtepomp en zonnepanelen wat uitermate gunstig is voor de energierekening.
Minimale huurperiode: 12 kalendermaanden
Huurprijs is exclusief gas-, water- en elektraverbruik, TV/- internet en gemeentelijke belastingen.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Eindhoven

Slaapkamers: 5

Badkamers: 1

Gebied 139 m2

Prijs: 2425 €

Borg: 2425 €

Balkon: Ja

Terras: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 17 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Eindhoven?