ad

Appartement (73 m²) met 3 slaapkamers in Sittard

Eisenhowerstraat 137, 6135 AH, Sittard

Gebied
73 m2
Slaapkamers:
Woning type:
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
344282

Eisenhowerstraat 137


Over de woning

* Ruim appartement
* 3 slaapkamers
* Balkon aan de voorzijde
* Centraal gelegen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer
* Winkelcentrum en stadscentrum op loopafstand

---De huurprijs is exclusief de jaarlijkse huurverhoging---

Beschikbaarheid
De vermelde datum is een schatting. Door onverwachte omstandigheden kan het verhuur klaar maken van de woning korter dan wel langer duren.

Plattegrond
De bijgevoegde plattegrond kan afwijken van de huidige situatie in de woning, door een woning later te bezichtigen kan je de werkelijk situatie zelf bekijken.

Documenten klaarzetten
Verzamel onderstaande gegevens en documenten* alvast en zet ze klaar in het onderdeel ‘Mijn documenten’ van Thuis in Limburg (ook van een eventuele mede-inschrijver). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld!

* Loonstroken of uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden. Als je AOW en eventueel pensioen hebt: de meest recente jaaropgave (geen bankafschriften).
* Inkomensverklaring (IB60) van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl (https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring) of via [VERBORGEN] op te vragen.
* Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) waarop adreshistorie is te zien, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente of printen via www.mijnoverheid.nl (https://mijn.overheid.nl/persoonlijke-gegevens-inzien/) . Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig.
* Verhuurdersverklaring(en) van de afgelopen 5 jaar, deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Als je huurt bij ZOwonen is dat niet nodig. Heb je een koopwoning; ontvangen we graag de verkoopovereenkomst hiervan.
* Voor studenten: Een bewijs van inschrijving van het lopend studiejaar (uitgegeven door het opleidingsinstituut) én een overzicht van de financiering vanuit DUO.
* Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing).

*Deze hebben we nodig om een woning aan je te kunnen toewijzen. Maak je BSN-nummer, bankrekeningnummer en personeelsnummer overal onleesbaar voordat je het bestand gaat uploaden. Zorg er ook voor dat je naam zichtbaar is op de documenten.


Wilt u meer informatie? Of direct contact opnemen met de verhuurder? Klik hier
ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.