ad

Huur 1 slaapkamer appartement van 32 m² in Eindhoven

Kruisstraat, Eindhoven, 5612CD

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 995
€ 995
€ 995
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
32 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • -
Beschikbaar van:
01 Jun
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
599572

Apartment for rent in Eindhoven


Te huur gestoffeerde studio met tuin, berging en privé parkeerplaats alsmede gezamenlijke fietsenstalling gelegen in het centrum van Eindhoven. De studio is gelegen in een levendig deel, doch zeer rustig aan een woonpleintje. In de nabijheid zijn vele winkel faciliteiten, horeca aangelegenheden en een gezellige markt die ieder zaterdag plaats vindt. De studio ligt op loopafstand (10 minuten) van het Centraal Station, centrum Eindhoven, de TU/e en Hogeschool Fontys.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree met intercominstallatie, brievenbussen en doorgang naar de studio’s.

Entree in studio, alwaar de keuken van de woning zich bevindt en toegang tot de badkamer.
De keuken heeft een moderne hoogglans witte keukenopstelling met ruim voldoende boven- en onderkastjes en is voorzien van alle apparatuur. De keuken is uitgerust met een vier-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, oven-magnetron en vaatwasser.

Moderne volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met glazen wand, zwevend closet en wandmeubel met spiegel en ingebouwde verlichting, design radiator en aansluiting voor de was- en droogmachine.

De studio heeft een oppervlak van ca. 32 m2 met aan de achterzijde een grote raampartij, welke voor veel natuurlijk daglicht in de studio zorgt. Tevens is er een automatisch te openen Velux dakraam in de studio aanwezig. Er is gekozen voor een hoogwaardige en luxe afwerking, zo beschikt de studio over aanwezige stoffering . een PVC-vloer, inbouw armaturen en ophangsystemen voor bijvoorbeeld een schilderij of andere wand decoratie.

Vanuit de studio heeft u direct toegang tot de omheinde tuin voorzien van moderne antraciet terrastegels. Aan de achterzijde van het complex op een afgesloten parkeerterrein bevindt zich een overdekte fietsenstalling. De studio beschikt over de luxe van een eigen parkeerplaats afgesloten doormiddel van een parkeerbeugel. Tevens beschikt de studio over een eigen berging gelegen in de kelder van het naast gelegen complex. dit alles is inbegrepen in de huurprijs.

Neemt u gerust


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Eindhoven

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Gebied 32 m2

Prijs: 995 €

Borg: 1990 €

Beschikbaar van: 2024-06-01

Prijs per m²: 31 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Eindhoven?