ad

Huur 1 slaapkamer huis van 51 m² in Amsterdam

Amazonenstraat 31 -3 1076 LE Amsterdam

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1625
€ 1625
€ 1625
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
51 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
207241

Amazonenstraat 31 -3 1076 LE AMSTERDAM


Per direct beschikbaar, hoogwaardig gerenoveerd appartement in de Stadionbuurt!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een oppervlakte van circa 50 vierkante meter. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met luxe open keuken. De open keuken is uitgevoerd in het licht grijs met een donkergrijs blad en is uitgerust met een koelkast, vriezer, vaatwasser, combioven, inductiekookplaat en Quooker. Vanuit de woonkamer is door middel van openslaande deuren en zonnige dakterras te bereiken, gelegen op het Zuiden. Aan de voorzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen en de luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopregendouche en dubbele wastafel met meubel. Het appartement nog een separaat toilet en een ruimte voor de wasmachine. Daarnaast beschikt het appartement nog over een ruime zolderruimte, welke te bereiken is met een vlizotrap. Het gehele appartement is voorzien van verlichting, een hoogwaardige PVC vloer en mooie raambekleding.

Het appartement is gelegen in de Stadion buurt te Amsterdam Zuid, welke bekend staat om de vele eetgelegenheden, gezellige terrassen en is zeer centraal gelegen. Halte Olympiaweg is op loopafstand, waarbij tram 12,24 en bus 15 stoppen. Daarnaast is met enkele minuten de ring van Amsterdam te bereiken.

- Per direct beschikbaar
- Onbepaalde tijd contract met een minimum van één jaar
- Waarborgsom van twee maanden huur
- Inkomenseis 3.5x de huur
- Garantstelling niet toegestaan
- Niet mogelijk voor studenten om te huren

Available immediately, high-quality renovated apartment in the Stadionbuurt!

The apartment is located on the third floor and has an area of approximately 51 square meters. At the rear of the apartment is the living room with luxurious open kitchen. The open kitchen is light gray with a dark gray top and is equipped with a refrigerator, freezer, dishwasher, combi oven, induction hob and Quooker. From the living room you can reach the sunny roof terrace through French doors, located on the South. At the front of the apartment is the bedroom and a large storage room, where the washing machine connection is also located. The luxuriously finished bathroom is equipped with a walk-in rain shower and double sink with furniture. The apartment has a separate toilet.

The apartments are located in the Stadion neighborhood in Amsterdam South, which is known for its many dining options, cozy terraces and is very centrally located. The Olympiaweg stop is within walking distance, where tram 12,24 and bus 15 stop. In addition, the ring of Amsterdam can be reached in a few minutes.

- Available immediately
- Permanent contract with a minimum of one year
- Deposit of two months rent
- Income requirement 3.5x the rent
- Guarantee not allowed
- Not possible for students to rent


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Amsterdam

Slaapkamers: 1

Gebied 51 m2

Prijs: 1625 €

Beschikbaar van: 2022-04-26

Prijs per m²: 31 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Amsterdam?