ad

Huur 2 slaapkamer huis van 96 m² in Hoorn

Munnickenveld 15 1621HM Hoorn

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1350
€ 1350
€ 1350
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
96 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
601973

Woning te huur: Munnickenveld 15 1621HM Hoorn


De op dit idyllisch plekje gelegen monumentale woning komt per 1 juni 2024 voor huur beschikbaar. Het betreft een Rijksmonument uit 1782 en is gelegen in de historische binnenstad, aan een pittoreske gracht, pal naast het monumentale Claes Stapelhof. Op slechts 5 minuten lopen van het station. Deze monumentale woning is voorzien van een trapgevel, en roeden ramen welke op de verdieping met luiken zijn af te sluiten.



Indeling
Van de twee voordeuren is er een slechts 1 in gebruik, deze geeft toegang tot de hal alwaar u zowel een toegang tot een toilet en anderzijds de woonkamer treft. De begane grond en de eerste etage zijn in 2010 geheel gerenoveerd. De open woonkamer kenmerkt zich door haar eiken houtenvloer, het enorm hoge plafond, en dito raampartijen. Er is een open trap die tevens tot scheiding dient van de keuken. De moderne keuken is er op een slimme manier geplaatst, dusdanig dat het kan dienen als werkblad en als eettafel. De keuken is voorzien van een afzuigkap, Siematic inductie-kookplaat en vaatwasser en Smeg apparatuur.




Eerste verdieping
Op deze etage treft u twee slaapkamers voorzien van houten vloeren, de grootste is gelegen aan de voorzijde. Via een flinke overloop is de kleinere slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, bad en een separate douche. In het voorportaal treft u de wastafel-opstelling. De badkamer is zowel bereikbaar via de overloop als de achter gelegen slaapkamer.


Tweede verdieping
De 2e verdieping hier treft u de nodige bergruimte en opstelplaats voor de cv-ketel, mechanische ventilatie en wasmachine.


Bijzonderheden
-Huurprijs : € per maand exclusief energie en servicekosten
-Huurtermijn : vaste periode van 2 jaar (maximaal)
-Servicekosten : € 15,00 per maand
-Waarborgsom : € 2730,00
-Inkomenseis : 2,5 à 3 x de maandhuur netto
-Energielabel : bij Rijksmonument niet van toepassing
-Roken en huisdieren : niet toegestaan

Indien u in aanmerking wilt komen voor deze huurwoning, vragen wij u vriendelijk de vragen lijst (onderdeel van de brochure en via de website te downloaden) in te vullen en samen met de gevraagde documenten (kopie legitimatiebewijs en recente salarisstroken) naar ons toe te sturen. Na ontvangst wordt uw aanvraag in behandeling genomen.

Belangstellenden worden erop gewezen dat indien zij in aanmerking willen komen, op verzoek van de verhuurder zal worden gevraagd om gegevens waaruit blijkt dat de huurder(s) voldoende draagkrachtig is/zijn. Daarvoor wordt tevens gebruik gemaakt van de VBO verhuurtoets.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Hoorn

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 96 m2

Prijs: 1350 €

Borg: 2730 €

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 14 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Hoorn?