ad

Huur 2 slaapkamer appartement van 54 m² in Den

Marina-Park 406 1785DM Den Helder

Gebied
54 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
639047

Woning te huur: Marina-Park 406 1785DM Den Helder


Gelegen in Den Helder ligt dit bijzondere en ruime 3-kamer appartement aan de Marina-Park. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 54 m², is gebouwd in 1980 en beschikt over energielabel C.

Marina-Park 406 bevindt zich in de Boatex, een levendige wijk waar mensen van alle leeftijden wonen. Deze wijk is geliefd bij starters, doorstromers en expats vanwege de gunstige ligging en de gezellige sfeer. De woning is goed bereikbaar en ligt op fietsafstand van het centrum van Den Helder. Daarnaast bevindt de dichtstbijzijnde uitvalsweg zich op ongeveer 40 minuten rijden.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 september 2024 en wordt deels gemeubileerd aangeboden. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een gasfornuis, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De badkamer is in 2021 gerenoveerd en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Daarnaast biedt het appartement een heerlijk dakterras, waar u kunt genieten van de buitenlucht.

De indeling van het appartement is als volgt: via de entree komt u in de gang met een meterkast en bergruimte. De ruime woonkamer biedt toegang tot de halfopen keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. De slaapkamer heeft een dakraam en geeft toegang tot de recent gerenoveerde badkamer, die is uitgerust met een wastafelmeubel, toilet, inloopdouche en aansluiting voor witgoed. Op de zolder is er ruimte voor een eventuele extra slaapkamer.

Dit appartement biedt veel comfort en is een ideale woonplek voor diverse doelgroepen. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 950,- en voldoet aan de punten zoals gesteld in de nieuwe wet die op 1 juli jl. in werking is getreden. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De ideale huurder heeft een stabiel netto inkomen van ten minste € 1.900,- per maand.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning, dient u zich in te schrijven als woningzoekende. Nadat u zich heeft ingeschreven, kunt u reageren op deze woning. Op basis van de volgorde van inschrijving wordt bepaald of u wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Houd er rekening mee dat de gunning van deze woning altijd bij de verhuurder ligt.

Kortom, een heerlijke woning met veel comfort en een uitstekende ligging in Den Helder. Mis deze kans niet en schrijf u vandaag nog in om in aanmerking te komen voor dit prachtige appartement!


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Den

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 54 m2

Prijs: 950 €

Borg: 950 €

Gemeubileerd: Ja

Garage: Ja

Terras: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 17 €

ad

Op zoek naar goedkope appartementen in Den?