ad

Huur 3 slaapkamer huis van 116 m² in Landsmeer

Geijenbreek 31 1121KL Landsmeer

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 2300
€ 2300
€ 2300
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
116 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
651720

Woning te huur: Geijenbreek 31 1121KL Landsmeer


*GEEN DELERS
*GEEN GARANTSTELLING

Deze ruime tussenwoning met drie slaapkamers ligt langs het open vaarwater en biedt een prachtig gestoffeerde ambiance. Onlangs vernieuwd, royaal en comfortabel, beschikt het over een inpandige schuur, parkeergelegenheid op eigen terrein (gratis voor bezoekers) en een zonnige tuin op het zuidwesten welke ook aan vaarwater ligt.

Gelegen in de kindvriendelijke wijk Luijendijk in Landsmeer, is de woning binnen 15 minuten fietsen bereikbaar vanaf de pont naar het centraal station. Als alternatief kunnen de bus naar station Noord van de Noord-Zuidlijn of naar station Sloterdijk worden genomen. De A10 is slechts enkele minuten rijden.

Landsmeer biedt een gevarieerd scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen, sportfaciliteiten en het nabijgelegen natuurgebied Twiske.

Bij binnenkomst via de eigen oprit kom je in de hal met toilet, meterkast, garderobe en een binnendeur naar de inpandige schuur. De leefruimte met vloerverwarming is toegankelijk via de hal, met de trapopgang naar de eerste verdieping aan de rechterkant.

De tuingerichte woonkamer heeft een open indeling en grote raampartijen voor een ruimtelijke en lichte sfeer. Bij mooi weer zorgt de brede schuifpui voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Belangrijk: de houtkachel wordt niet mee verhuurd. De moderne keuken, van hoogwaardige kwaliteit, is uitgerust met een inductiekookplaat, een quooker en een combi-stoomoven.

Op de eerste verdieping vind je twee goed bemeten slaapkamers en de luxe badkamer. Beide slaapkamers zijn licht en netjes afgewerkt, waarbij de master bedroom uitkijkt op de tuin en voorzien is van een ingebouwde kledingkast. De luxe badkamer is compleet met een wastafelmeubel, zwevend toilet en een heerlijke regendouche.

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, waar voldoende ruimte is voor hobby's, logees of een extra werkplek. Hier bevindt zich tevens een aparte ruimte met wasmachine en droger, die blijven staan.

De fraai aangelegde achtertuin op het zuiden, grenzend aan vaarwater, is een ideale plek om te genieten van het buitenleven. Met royale afmetingen biedt de tuin gedurende de dag zonnige plekjes, van 's ochtends vroeg tot zonsondergang.

Deze gemeubileerde woning is beschikbaar vanaf 22 oktober 2024, met een maximale huurperiode van 24 maanden. De huurprijs bedraagt €2300,- per maand, inclusief servicekosten en exclusief gas, water en elektriciteit.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Landsmeer

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 116 m2

Prijs: 2300 €

Borg: 4600 €

Gemeubileerd: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 19 €

ad

Op zoek naar goedkope huis in Landsmeer?