ad

Huur 4 slaapkamer huis van 123 m² in Barneveld

Zoete Kroon, 3772 HP Barneveld, Netherlands

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

€ 1195
€ 1195
€ 1195
De prijs van deze woning ligt ver onder de gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
123 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
669181

Huis te huur Valkappel 11 in Barneveld voor € 1.195


Beschrijving
Introductie
In de geliefde woonwijk 'De Burgt' ligt deze prachtige tussenwoning, op een ideale locatie grenzend aan het landelijke gebied en de Barneveldse Beek. De groen aangelegde zones rondom verbinden de wijk naadloos met de omliggende natuur.
Deze woning biedt volop ruimte, met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een royale, open zolderverdieping die je naar eigen wens kunt inrichten. Perfect voor een thuiswerkplek, extra slaapkamer of hobbyruimte!
De wijk 'De Burgt' combineert het beste van beide werelden: rustig wonen in het groen en toch snel op de A30 of A1. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het gezellige centrum van Barneveld, of geniet je van de weidse omgeving. De straatnamen hier, zoals Valkappel, verwijzen naar oude appelrassen en dragen bij aan het unieke karakter van de buurt.
Op loopafstand vind je scholen en een ruime supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Het nabijgelegen station Barneveld-Zuid verbindt je via de Valleilijn eenvoudig met Amersfoort en Ede.
Barneveld is een heerlijk dorp met tal van voorzieningen in de buurt. Kom en ervaar het gemoedelijke dorpsleven 'n het comfort van je eigen woning in deze veelzijdige wijk.
Zien we je snel?
Begane grond
Bij binnenkomst via de entree kom je in de hal, waar zich de meterkast, een toiletruimte en de trapopgang bevinden. De lichte woonkamer, voorzien van een handige bergkast, ontvangt veel daglicht dankzij de openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een uitbouw.
Aan de voorzijde van de woning vind je de ruime keuken, compleet met diverse inbouwapparatuur. De keukenuitbreiding, geplaatst door de huidige huurder, is eventueel ter overname.
1e Verdieping
Vanaf de royale overloop heb je toegang tot drie ruime slaapkamers. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet, waardoor comfort en functionaliteit samenkomen op de verdieping.
2e Verdieping
De zolderverdieping is via een vaste trap bereikbaar en biedt een ruime, open indeling die je volledig naar eigen wens kunt benutten. Ideaal voor bijvoorbeeld extra werkruimte of een hobbykamer. Daarnaast vind je hier een praktische bergruimte met de opstelplaats voor de warmtepomp, waardoor deze verdieping niet alleen flexibel maar ook functioneel is.
Bijzonderheden
Landelijke omgeving;
Fraaie tussenwoning in jaren
30 stijl;
De woning is voorzien van vloerverwarming;
Hoog afwerkingsniveau;
Voorzien van zonnepanelen;
Keuken voorzien van inbouwapparatuur;
Alle genoemde maten zijn circa maten;
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Voorbehoud
Gunning door verhuurder.
Inkomensnorm
Als je in dit huis wilt wonen moet je bruto (gezamenlijk) maandinkomen inkomen minimaal euro zijn, waarbij een eventueel 2e inkomen van je levenspartner voor de helft wordt meegerekend.
Langdurige verhuur
Wij richten ons uitsluitend op langdurige verhuur. Dit betekent dat een eventuele huurovereenkomst altijd wordt afgesloten voor onbepaalde tijd met een minimale periode van drie jaar.
Waarborgsom
Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Barneveld

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Gebied 123 m2

Prijs: 1195 €

Prijs per m²: 9 €

ad

Op zoek naar goedkope huis in Barneveld?