ad

Huur 7 slaapkamer huis van 161 m² in Zuiderhout

2012 RD (Zuiderhout), netherlands

Gebied
161 m2
Slaapkamers:
7 slaapkamers
Badkamers:
2 badkamers
Woning type:
Huis
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
649293

Huis te huur Tuinwijklaan 3 in Haarlem voor € 3.750


Beschrijving
Stijlvolle jaren ‘20 woning gelegen op een toplocatie in Tuinwijk-Zuid. Dit charmante herenhuis dat wij aanbieden, is onderdeel van het bijzondere bouwplan ontworpen door J.B. van Loghem, aan de rand van Haarlem centrum.
Indeling:
Begane grond: via de ruime, besloten en zonnige voortuin met (fietsen)berging bereik je de entree met origineel tegelwerk. Hier krijg je toegang tot het toilet met fonteintje, de garderobe en de droge kelder met stahoogte. Via de lichte hal met fraai trappenhuis is tevens de dichte keuken met bijkeuken en de woon-/ eetkamer toegankelijk.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, vaatwasser en een inductiekookplaat met fraaie afzuigkap. In de bijkeuken bevindt zich de koel-/ vrieskast. Tevens geeft de bijkeuken toegang tot de voortuin.
De woonkamer met moderne houtkachel is met recht een heerlijke plek. De aangrenzende eetkamer is tuingericht en beschikt over een buffetkast en toegangsdeur naar de eigen achtertuin.
1e verdieping: de ruime overloop geeft toegang tot de badkamer, waskamer, een kastenkamer en 2 slaapkamers. De badkamer beschikt over een ruime douchecabine, wastafel, ligbad en 2e toilet. In de aparte wasruimte vind je de wasmachine- en drogeraansluiting, Cv-installatie en de ruimte geeft toegang tot het op het oosten gelegen balkon. Aan de achterzijde bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 kamer grenst aan de kastenkamer.
2e verdieping: de ruime en lichte overloop is voorzien van een (te openen) dakraam en geeft toegang tot een fraai dakterras. Er bevinden zich twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is opnieuw een kastenkamer gerealiseerd welke grenst aan de 2e badkamer. De badkamer voorziet in een douchecabine, wastafelmeubel en toilet.
Tuin: de achtertuin is grenzend aan de grote, parkachtige gemeenschappelijke binnentuin. Deze is ontworpen naar Engelse landschapsstijl en beschikt over ligusterhagen en monumentale bomen.
Locatie:
De fantastische locatie in combinatie met het charmante van dit herenhuis, een unieke kans!
De ligging is zoals eerder gezegd perfect, de woning maakt onderdeel uit van het complex “Tuinwijk-Zuid”, een woonplek voor jong en oud. Gelegen in een groene, rustige straat met het Spaarne en de reuring van het centrum om de hoek. Op enkele minuten lopen kun je stadspark de Haarlemmerhout vinden, diverse buurtwinkels, lagere/ middelbare scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen zijn in de nabije omgeving en de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Leiden zijn snel te bereiken.
Bijzonderheden:
Woning betreft een rijksmonument;
Gemeenschappelijke binnentuin, met monumentale bomen;
Voortuin met fietsenberging;
Beschikbaar voor bepaalde tijd – minimaal 12 maanden (Model C);
G/W/E en televisie en internet op eigen naam en voor rekening huurder;
Woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
Vrij parkeren voor de deur;
Station Heemstede-Aerdenhout: 9 minuten fietsen;
Station Haarlem: 13 minuten fietsen;
Duinen: 20 minuten fietsen;
Strand Bloemendaal: 33 minuten fietsen;
Voor indeling en maten, zie plattegronden;
Huisdieren in overleg;
Voorbehoud gunning verhuurder.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Zuiderhout

Slaapkamers: 7

Badkamers: 2

Gebied 161 m2

Prijs: 3750 €

Gemeubileerd: Ja

Garage: Ja

Balkon: Ja

Terras: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 23 €

ad

Op zoek naar goedkope huis in Zuiderhout?