ad

Huur 7 slaapkamer huis van 265 m² in Schoonhoven

Lopikerweg 64a, 2871 AW Schoonhoven, Netherlands

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 3150
€ 3150
€ 3150
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
265 m2
Slaapkamers:
7 slaapkamers
Badkamers:
2 badkamers
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
670245

Huis te huur Lopikerweg in Schoonhoven voor € 3.150


Beschrijving
Let op deze woning is te huur voor maximaal 6 tot 7 maanden!
Wauw, heb je ooit zo'n geweldige woning gezien? Dit is niet zomaar een huis met kantoor, dit is een droom die uitkomt! Vanaf het moment dat je via de parallelweg het prachtige terrein met het mooie grijze straatwerk oprijdt, word je betoverd. En dan... een totale verrassing. Soms moet je een beetje geluk hebben in het leven, en dit huis is een ware gelukstreffer. We waarschuwen je alvast, want dit is een huis waar je direct verliefd op kunt worden. Zo'n bijzonder object kom je niet vaak tegen.
Het is moeilijk om de schoonheid van dit huis in woorden te vatten, maar laten we het proberen. Dit is een te gekke enclave voor de liefhebber van ruimte, licht, luxe en rust. Hier komt werkelijk alles samen. Of je nu wilt wonen, werken of allebei, deze woning biedt de perfecte combinatie.
Laten we de indeling eens bekijken. De begane grond verwelkomt je met een ruime hal/entree van het woonhuis. Via een glazen deur betreed je de fantastische woonkamer met een adembenemend uitzicht. De grote schuifdeur leidt naar het buitenterras, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving. En wat dacht je van de geweldige luxe hoekkeuken met een hardstenen werkblad en alle denkbare apparatuur, inclusief een grote Amerikaanse koelkast met vriezer en ijsmachine. Hier kun je de heerlijkste gerechten bereiden terwijl je geniet van het comfort en de stijl.
De hal/entree naar het kantoor is ook ruim en biedt toegang tot het toilet, het kantoor (of een extra slaapkamer) en nog een kantoor/opslagruimte of slaapkamer. Het is zelfs mogelijk om deze ruimtes binnendoor te bereiken, zodat alles binnen handbereik is.
Via een unieke trapopgang kom je aan op de overloop. Vanaf hier heb je toegang tot drie grote slaapkamers, waarvan de masterbedroom is voorzien van een fijne walk-in closet. Maar er is meer luxe: twee zeer luxe badkamers, waarvan één met een bad en één met een douche en toilet. Hier kun je jezelf onderdompelen in pure ontspanning en comfort.
En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een tweede verdieping voor je in petto. Hier vind je de vierde slaapkamer en een vijfde slaap/was- kamer met aansluitingen voor wasmachine en droger.
Nu nog even wat bijzonderheden op een rijtje:
Je krijgt de unieke kans om exclusief te wonen en werken aan de rand van Schoonhoven.
Deze woning is van top tot teen luxe en biedt een fantastisch uitzicht.
En het beste van alles? De huurprijs is inclusief tuinonderhoud, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhouden van die enorme tuin.
Een bezichtiging plannen? Wacht niet te lang, want dit is een unieke kans die je niet wilt missen!
De woning heeft een ideale ligging, op slechts 5 minuten fietsen naar het gezellige centrum van Schoonhoven. Je bent dus altijd dicht bij de levendigheid van de stad. Bovendien zijn scholen, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen naar de grote steden in de randstad gemakkelijk bereikbaar.
Schoonhoven is een stad waar altijd wat te beleven valt. Het bruisende stadje staat bekend om zijn gezellige winkelstraten, waar je kunt genieten van een uitgebreide keuze aan winkels en boetiekjes. Daarnaast zijn er talloze horecagelegenheden waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. En het mooie is dat je ook zo de drukte achter je kunt laten en kunt genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Maak een mooie wandeling of fietstocht en laat je verrassen door de nabijgelegen natuur.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Schoonhoven

Slaapkamers: 7

Badkamers: 2

Gebied 265 m2

Prijs: 3150 €

Terras: Ja

Wasmachine: Ja

Prijs per m²: 11 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Schoonhoven?