ad

Huur 3 slaapkamer huis van 100 m² in Vught

Kerkstraat, Vught Netherlands

Exclusieve optie: Boven de gemiddelde marktprijs

€ 1790
€ 1790
€ 1790
Deze woning is bovengemiddeld geprijsd, maar biedt uitzonderlijke kenmerken waardoor hij opvalt.
Gebied
100 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Beschikbaar van:
01 Oct
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
646672

house for rent in Kerkstraat, 5261CR, Vught


Sfeervol en recent volledig vernieuwd appartement gelegen in het gezellige centrum van Vught. Deze bovenwoning is compleet gerenoveerd; Gerealiseerd met hoogwaardige kwaliteit materialen, een drie kamer appartement met woonkamer met open keuken . kookeiland en apparatuur, houten vis graad vloer in gehele woning, twee mooie slaapkamers, overdekte buitenruimte, volledig betegelde badkamer met ligbad, douche, duo wastafels en tweede toilet. Strak afgestuct, glazen deuren met zwarte kozijnen, houten balken zichtbaar in het plafond.
De woning is gelegen in een fraaie winkelstraat in het centrum van Vught onder de rook van de herontwikkelde Petrus Kerk. Op loopafstand treft u winkelcentrum het Marktveld; een compleet winkelaanbod waar onder andere een Albert Heijn gelegen is. Tevens zijn er enkele horeca zaken in de nabije omgeving en wekelijks een vers markt. Toch naar de grote stad? Het centrum van 's-Hertogenbosch is prima te bereiken met de fiets (ca 10 minuten). De uitvalswegen naar de A2 (Eindhoven / 's-Hertogenbosch) of A65 (Tilburg) bereikt u in zeer kort tijdsbestek. Recreatie mogelijkheden zijn er voldoende; Het Bossche Broek is in een paar minuten te bereiken, evenals het populaire recreatiegebied de Ijzeren man.
* Huurprijs euro 1.790,- excl. GWL,
* Waarborgsom 2 maanden huur,
* Beschikbaar per 1 oktober 2024,
* Huurperiode minimaal 12 maanden,
* Luxe en sfeervolle woning in het centrum van Vught.
Indeling; Gezamenlijke entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit een centrale hal zijn de vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde treft u een sfeervolle woonkamer met open keuken . kookeiland met een vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap, kookplaat en combi magnetron. Vanuit de centrale hal bereikbaar een aparte toilet, twee slaapkamers en badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een overdekte buitenruimte middels een schuifpui. De wasmachine aansluitingen zijn netjes weggewerkt achter een schuifwand. De volledige betegelde badkamer is voorzien van ligbad, douche, duo wastafel en tweede toilet.
De woning is verder voorzien van luifels aan de voorzijde, dubbel glas, spotjes in het plafond en eigen berging aan de achterzijde van het pand.
Beschikbaar per 1 oktober 2024.
Huurperiode minimaal 12 maanden.
Waarborgsom 2 maanden huur.
Huurprijs exclusief GWL.
Huisdieren niet toegestaan.
Kortom een top woning op een fantastische locatie! Vraag direct uw bezichtiging aan en kom kijken!


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Huis

Stad: Vught

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 100 m2

Prijs: 1790 €

Borg: 3580 €

Beschikbaar van: 2024-10-01

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 17 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope huis in Vught?