ad

Huur 3 slaapkamer appartement van 80 m² in Sloten/Nieuw-Sloten

1066 SB (Sloten/Nieuw-Sloten), netherlands

Gebied
80 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
635592

Appartement te huur Hageland in Amsterdam voor € 2.150


Beschrijving
Dit luxe en volledig gemeubileerde 3-kamer appartement met loggia is gelegen op de 4e etage van verzorgd appartementencomplex in het winkelcentrum 'Nieuw Sloten'. Goede openbaarvervoermogelijkheden en voor de deur is een privéparkeerplaats te vinden.
Indeling: Gezamenlijke entree met trappenhuis en lift. Entree op de 4e etage. Hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Lichte woonkamer met moderne open keuken. De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, combimagnetron, Quooker, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Via de woonkamer heeft u toegang tot de loggia. Ruime slaapkamer voorzien van tweepersoonsbed. Tweede slaapkamer ingericht als kleedkamer en tevens voorzien van een tweepersoonsslaapbank voor gasten. Badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafelmeubel. Apart toilet met fonteintje. De wasmachine bevindt zich in een aparte berging. Privéparkeerplaats voor de deur en fietsen kunnen in het pand worden gestald.
Het appartementencomplex is gelegen in het winkelcentrum ‘Nieuw Sloten’, met diverse winkels en goede openbaar vervoermogelijkheden.
In zijn geheel een heerlijk ruim en volledig gemeubileerd appartement.
Deze woning kan worden gehuurd door een huurder met een eigen maandelijks stabiel toereikend inkomen uit werk en helaas niet met een garantsteller of een huurder die de woning niet zelf zal bewonen.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Sloten/nieuw-sloten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 80 m2

Prijs: 2150 €

Gemeubileerd: Ja

Lift: Ja

Wasmachine: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 26 €

ad

Op zoek naar goedkope appartementen in Sloten/Nieuw-Sloten?