ad

Huur 3 slaapkamer appartement van 90 m² in Kanaleneiland-Noord

3527 GB (Kanaleneiland-Noord), netherlands

Gebied
90 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
662121

Appartement te huur Bernadottelaan in Utrecht voor € 1.695


Beschrijving
**Reageren uitsluitend per e
Dit ruime 3- kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 90 m2 bevindt zich in een net appartementencomplex. Het complex bevindt zich boven winkelcentrum Nova met een uitgebreid en divers winkelaanbod. Er is een gezellige wekelijkse markt op de vrijdag. De ligging is zeer centraal. Op maar 10 minuten afstand van de binnenstad van Utrecht en het Centraal station. Gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A12 en de A2. Openbaar vervoer bevind zich direct om de hoek. Park Transwijk is een ruim opgezet park waar veel evenementen zoals concerten en festivals worden georganiseerd. Dit park bevindt zich ook op 5 minuten loopafstand.
Indeling; centrale entree, liften en trappenhuis naar verdiepingen en bergingen. Ingang appartement; hal, bergruimte, nette badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Twee slaapkamers waarvan 1 toegang geeft tot het balkon. Aansluitend bevindt zich daar de royale woonkamer met nieuwe half open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals; kookplaat, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Via de schuifpui bereik je de loggia met een prachtig uitzicht. Het appartement beschikt over een eigen berging gelegen in de onderbouw.
Het ideale appartement wat zeker een bezichtiging waard is!
Huur € 1695,-
Servicekosten € 104,-.
Keuken wordt op dit moment gerenoveerd. De fotos bij de advertentie zijn van een soortgelijke woning.
Om een bezichtiging aan te vragen u een e
Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Kanaleneiland-noord

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 90 m2

Prijs: 1695 €

Borg: 1695 €

Lift: Ja

Balkon: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 18 €

ad

Op zoek naar goedkope appartementen in Kanaleneiland-Noord?