ad

Huur 4 slaapkamer appartement van 180 m² in Leimuiden

Polderlaan 5 2451TL Leimuiden

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 2495
€ 2495
€ 2495
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
180 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
612329

apartment at Polderlaan 5 2451TL Leimuiden


Nieuwe vrijstaande woning met een royale woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, twee toiletten, een ruime zolderverdieping en een zeer riante tuin op het westen met vrij uitzicht over de polder. De woning is zeer energiezuinig met een warmtepomp en vloerverwarming en -koeling.
Leimuiden heeft een dorpskarakter maar heeft wel diverse voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, kinderopvang en een bruisend sportleven. Door de ligging aan de rand van het Groene Hart kunt u genieten van heerlijke wandel- en fietstochten in de omgeving. Uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Leiden en Den Haag zijn snel aan te rijden.
INDELING
Begane grond: entree in hal met meterkast, toilet met meterkast en trapkast.
Aan de voorzijde de keuken in L-opstelling. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met kastruimte en inbouwapparatuur, te weten; elektrische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vaatwasser.
De tuingerichte woonkamer is zeer licht door de grote ramen aan de achterzijde met zicht over de polder. De kamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.
Eerste verdieping: overloop met apart toilet met fonteintje en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel in een meubel. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers. De masterbedroom met aangrenzende garderobe kast vindt u aan de achterzijde van de woning.
Tweede verdieping: deze open verdieping dient nog ingericht te worden. Hier vindt u de verder de opstelplaats van de warmtepomp en de wasmachine en droger aansluiting.
Buiten: de woning heeft een tuin rondom de woning. Aan de voorzijde is parkeergelegenheid op eigen grond en een aangebouwde stenen berging. De circa 22 meter diepe achtertuin op het westen heeft een houten terras bij de woning, gras en een groot verlaagd houten terras aan het water met zicht over de polder.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Leimuiden

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Gebied 180 m2

Prijs: 2495 €

Borg: 4990 €

Prijs per m²: 13 €

ad

Op zoek naar goedkope appartementen in Leimuiden?