ad
Nl

Huur 8 slaapkamer appartement van 239 m² in Lelystad

Koriander 67, 8245 HA Lelystad, Netherlands

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 2750
€ 2750
€ 2750
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
239 m2
Slaapkamers:
8 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Woning type:
Appartement
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
670484

apartment at Koriander, 67, Lelystad, Netherlands


Nieuw in de verhuur!Let op deze woning is NIET geschikt voor delers!Ruime vrijstaande woning in de populaire wijk De Warande, Lelystad!Deze schitterende en zeer ruime woning biedt alle ruimte voor het hele gezin en is perfect gelegen in de razend populaire wijk De Warande. Met maar liefst 8 slaapkamers, variërend in grootte, is er voor ieder gezinslid een eigen plek. De woning is netjes afgewerkt, instapklaar en energiezuinig. De woning beschikt over zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming door de hele woning.
Parkeren is een zorg minder: u heeft de luxe van een eigen parkeerplaats op het terrein. In de directe omgeving vindt u diverse voorzieningen, waaronder een supermarkt, medisch centrum, basisscholen en kinderopvang. Voor de natuurliefhebbers onder ons: op slechts 5 minuten fietsen ligt het prachtige natuurgebied De Oostvaardersplassen en het bosgebied Hollandse Hout, ideaal voor een ontspannen wandeling of fietstocht.
De uitstekende bereikbaarheid is een groot pluspunt. Met de A6/A27 en het NS-station in de nabijheid bent u snel in Almere, Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Zwolle.Kortom, deze woning is de ideale combinatie van ruimte, comfort en ligging. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek uw nieuwe thuis!Indeling:
Begane grond
Via de ruime entree komt u binnen in deze sfeervolle woning, waar u toegang heeft tot alle vertrekken op de begane grond. De zeer royale woonkamer met open keuken en een apart eetgedeelte vormt het hart van het huis. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen aan het water. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals .; koel/vriescombinatie, een combimagnetron, een wasemkap en een vaatwasser.
In de hal vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping, evenals een separaat toilet.Eerste verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot maar liefst 4 ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en mogelijkheden. Ideaal voor kinderen, een thuiswerkplek of gasten! Daarnaast vindt u hier de eerste badkamer, compleet met inloop douche, wastafel en toilet.Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt nog eens 4 slaapkamers, wat deze woning bijzonder geschikt maakt voor grotere gezinnen. Hier bevindt zich ook een tweede badkamer, compleet met een inloopdouche, wastafel en toilet. Dit zorgt ervoor dat iedereen voldoende ruimte en voorzieningen heeft, ideaal voor een druk gezinsleven.Bijzonderheden:
Bouwjaar 2022
Gestoffeerde vrijstaande woning
Energielabel A+++
Vloerverwarming op alle verdiepingen
Dichtbij alle faciliteiten
Prachtige locatie in de zeer gewilde wijk “De Warande” gelegen vrijstaande woning
Parkeren op eigen terrein


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Lelystad

Slaapkamers: 8

Badkamers: 1

Gebied 239 m2

Prijs: 2750 €

Garage: Ja

Afwasmachine: Ja

Prijs per m²: 11 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope appartementen in Lelystad?