9 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
1
8
Zoeken
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 9 resultaten

Huurwoningen in Krimpen aan den IJssel – 9 woningen te huur

Filter op:
ad
Rotterdam
Grootte
58 m2
Slaapkamers
1
Type
Huis
€ 1225/maand
Lees verder
Krimpen aan den IJssel
Grootte
85 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1090/maand
Lees verder
Rotterdam
Grootte
110 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 2250/maand
Lees verder
rotterdam
Grootte
140 m2
Slaapkamers
4
Type
Huis
€ 2250/maand
Lees verder
ad
ijssel
Grootte
106 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 1850/maand
Lees verder
ijssel
Grootte
78 m2
Slaapkamers
4
Type
Appartement
€ 1350/maand
Lees verder
Krimpen aan den IJssel
Grootte
205 m2
Slaapkamers
4
Type
Kamer
€ 3200/maand
Lees verder
ad
Capelle aan den IJssel
Nieuw!
Grootte
79 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 920/maand
Lees verder
apartment for rent in rotterdam
rotterdam
Grootte
97 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1650/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel kun je wonen op een landelijke locatie, die toch in de buurt van de stadse voorzieningen van Rotterdam ligt. Het woningaanbod is erg divers, er staan langs de dijk nog veel oude huizen, maar er zijn in de laatste jaren ook veel nieuwbouwwoningen gebouwd. Je vindt er zowel laag- als hoogbouw in de koop en verhuur, binnen iedere prijsklasse. De gemeente richt zich ook op allerlei soorten inwoners, ze willen graag dat zowel jong als oud zich in Krimpen aan den IJssel thuis zal voelen. In de laatste jaren is Krimpen zich ook gaan richten op duurzaam wonen, om er zeker van te zijn dat mensen ook in de toekomst een plekje in de gemeente kunnen vinden. Lees hier alles over het vinden van een huurwoning in Krimpen aan den IJssel en de maatregelen die de gemeente heeft genomen op het gebied van duurzaamheid.

Betaalbare huurwoningen in Krimpen aan den IJssel

Voor jongeren die graag in Krimpen aan den IJssel willen blijven wonen, is het op dit moment heel moeilijk om een geschikte huurwoning te vinden. Er komen maar weinig huurwoningen vrij voor woningzoekenden met een gemiddeld inkomen en er worden er ook veel te weinig bijgebouwd.

75% van de jongeren in Krimpen heeft aangegeven dat ze niet willen verhuizen naar het naburige Rotterdam of een andere grote stad. Het liefst blijven ze in hun eigen dorp wonen. Ze hebben daarbij de voorkeur voor een woning waar ze zelfstandig kunnen wonen, in een buurt waar jonge en oude inwoners gemengd door elkaar leven. De jongeren hebben niet zoveel eisen wat betreft het type woning, zolang de woning maar betaalbaar is. Daarbij staan ze open voor alternatieve woonruimtes zoals omgebouwde kantoorpanden en tiny houses.

In het zuiden van de binnenstad van Krimpen aan den IJssel wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van 136 sociale huurwoningen, die zullen worden verdeeld over 3 woontorens. Er komt in het gebied tussen de Nieuwe Tiendweg, Boerhaavelaan en Waardzicht een volledig nieuwe buurt, waarbij ook 3 woontorens met appartementen voor de verkoop komen. In 2021 zal worden begonnen met de bouw en de woningen zullen in fases worden opgeleverd. Het volledige project zal pas eind 2026 volledig zijn afgerond.

Duurzaam wonen in Krimpen aan den IJssel

De Meerkoetflat is halverwege 2020 opgeleverd en was daarmee de eerste flat in Krimpen aan den IJssel die volledig elektrisch is. De woningen zijn niet aangesloten op het gas en goed geïsoleerd. Met dit project laat de gemeente zien dat ze duurzaamheid belangrijk vinden en dat ze willen werken aan een leefbare omgeving in Krimpen aan den IJssel.

Om het voor de huurders zo gemakkelijk mogelijk te maken, is ervoor gekozen om iedere woning uit te rusten met apparatuur die gemakkelijk te bedienen is. Ieder appartement heeft zijn eigen ventilatiesysteem met warmtewisselaar en een thermodynamische warmtepompboiler. Op die manier ondervinden de bewoners geen nadelen van de duurzame woningen.

Ook de nieuwe woningen aan de Adam van Vianenstraat zullen volledig gasloos worden gemaakt. Hier wordt er gekozen voor andere duurzame maatregelen en zullen alle woningen worden uitgerust met laagtemperatuur vloerverwarming. Op die manier hoopt Krimpen aan den IJssel te kunnen inventariseren welke duurzame maatregelen het beste werken en het beste door huurders worden ontvangen. Het is de bedoeling dat huurders de apparatuur gemakkelijk kunnen gebruiken en zo veel mogelijk besparen op de maandelijkse kosten voor energie.

Als je een huurwoning in Krimpen aan den IJssel hebt gevonden die niet duurzaam is, kan je bij de gemeente terecht voor tips om een bestaande woning te verduurzamen. Daarbij organiseert de gemeente ook ieder jaar een zogenaamde Duurzame Huize Route, waarbij je wordt rondgeleid door huizen die al een aantal van deze aanpassingen hebben gemaakt. Zo kan je genoeg inspiratie opdoen.

 


Lees meer over huren in Krimpen-aan-den-ijssel!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Krimpen-aan-den-ijssel te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Krimpen-aan-den-ijssel is € 2.060. De prijzen variëren van € 920 tot € 3.200. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 2.060.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 9 vrijkomende huurwoningen in Krimpen-aan-den-ijssel op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Krimpen-aan-den-ijssel onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"krimpen-aan-den-ijssel","title":"Krimpen aan den IJssel"}
krimpen-aan-den-ijssel