6 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
€ 0
€ 5000
1
8
Toon 6 resultaten
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken

Huurwoningen in Beverwijk – 6 woningen te huur

Filter op:
ad
Beverwijk
Grootte
112 m2
Slaapkamers
4
Type
Huis
€ 1650/maand
Lees verder
Beverwijk
Grootte
60 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1400/maand
Lees verder
Beverwijk
Nieuw!
Grootte
45 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1100/maand
Lees verder
Woning te huur: Trijntje Kemp-Haanstraat 31 349 1941HB Beverwijk - VBO
Beverwijk
Grootte
16 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 725/maand
Lees verder
ad
Munnikenweg - Beverwijk -
Beverwijk
Grootte
100 m2
Slaapkamers
3
Type
Appartement
€ 1250/maand
Lees verder
Woning te huur: Romerkerkweg 43 3 1943EV Beverwijk - VBO
Beverwijk
Grootte
24 m2
Slaapkamers
1
Type
Appartement
€ 640/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Beverwijk

Als je op zoek bent naar een woning in Noord-Holland, dan is Beverwijk misschien wel een stad die je kan overwegen. Op dit moment staat de stad vooral nog bekend om De Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa, maar de gemeente heeft plannen liggen om de stad verder uit te breiden. Je kan nu nog voor een relatief lage prijs een woning in Beverwijk vinden en zo profiteren van de ontwikkelingen die de stad de komende jaren zal doormaken. In dit artikel hebben we alle ontwikkelingen op de markt voor huurwoningen in Beverwijk voor je op een rijtje gezet.

Wonen in het Spoorzonegebied in Beverwijk

In februari 2021 heeft de gemeente Beverwijk een onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen die mogelijk zijn in het Spoorzonegebied in Beverwijk. De uitkomst van dit onderzoek was dat het mogelijk is om rond de 10.000 nieuwe woningen te bouwen en 5.000 nieuwe kansen voor werkgelegenheid te creëren, zonder dat de natuur in de omgeving zal worden belast.

Het gebied ligt tussen het spoor en de A22, dicht bij de binnenstad van Beverwijk en op dit moment is het een gebied voor industrie. Er wordt in het verlengde van de binnenstad een hele nieuwe wijk gerealiseerd, die voldoende eigen voorzieningen heeft. Van alle woningen, moet ongeveer 30% beschikbaar worden voor sociale huurders.

Het project zal in fases worden gerealiseerd, zodat Beverwijk de ruimte krijgt om zich voor te bereiden op de nieuwe stroom inwoners. De verwachting is namelijk dat de 10.000 woningen ervoor zullen zorgen dat er ten minste 20.000 nieuwe mensen in Beverwijk komen wonen.

Voor jou als huurder is dit een goede ontwikkeling. Met de komst van de woningen zullen er meer betaalbare woningen beschikbaar komen. Niet alleen omdat er nieuwe betaalbare woningen worden gebouwd, ook omdat mensen die nu nog een betaalbare huurwoning hebben, meer mogelijkheden krijgen om door te stromen naar een andere woning. Ook zal er meer werkgelegenheid ontstaan, waardoor het in de toekomst makkelijker zal worden om een baan in de buurt van Harderwijk te vinden.

Wonen in het centrum van Beverwijk

In maart 2021 is bekendgemaakt dat het voormalige KPN-gebouw aan de Breestraat zal worden omgebouwd tot 47 appartementen. Op dit moment staat het gebouw al een hele tijd leeg en volgens de gemeente is dat niet gunstig voor de leefbaarheid van de omgeving. De nieuwe appartementen moeten ervoor zorgen dat er ook nadat de winkels zijn gesloten nog wat bedrijvigheid is in de omgeving.

De appartementen zullen een grootte tussen de 58 en 85 m2 hebben en de prijs zal aansluiten op de rest van de markt in Beverwijk. Als alles goed gaat zal het gehele project halverwege 2022 klaar zijn voor de eerste bewoners.

Sociale huurwoningen in Beverwijk

In Beverwijk is veel vraag naar betaalbare huurwoningen en daarom gaat de gemeente aan de Kingsford Smithstraat 40 duurzame en gasloze eengezinswoningen bouwen. Alle stroom voor de woningen wordt opgewekt via zonnepanelen en alle warmte door een warmtepomp.

Op dit moment staat er op de plek van de woningen nog een gebouw voor een school, wat eerst moet worden gesloopt. De oplevering van de woningen in jaren 30 stijl staat gepland voor het begin van 2022. Naast de woningen wordt ook de openbare ruimte in het gebied aangepakt en veel groener gemaakt, waardoor ook de huidige bewoners kunnen profiteren van de nieuwbouw.

Als jij op zoek bent naar een huurwoning in Beverwijk, dan is het verstandig om de ontwikkelingen van dit project in de gaten te houden en te kijken hoe en wanneer je je kan inschrijven om voor zo’n duurzame woning in aanmerking te komen.Lees meer over huren in Beverwijk!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Beverwijk te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Beverwijk is € 1.145. De prijzen variëren van € 640 tot € 1.650. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.145.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 6 vrijkomende huurwoningen in Beverwijk op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Beverwijk onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"beverwijk","title":"Beverwijk"}
beverwijk