4 huurhuizen gevonden met deze zoekopdracht
Verberg filters
€ 0
€ 5000
1
8
Toon 4 resultaten
ZoekAgent - helemaal gratis: Zoek huurders die aan uw wensen voldoen
Filter icon Filter zoeken
Toon 4 resultaten

Huurwoningen in Barendrecht – 4 woningen te huur

Filter op:
ad
Barendrecht
Grootte
109 m2
Slaapkamers
2
Type
Kamer
€ 1350/maand
Lees verder
Barendrecht
Nieuw!
Grootte
107 m2
Slaapkamers
3
Type
Huis
€ 1085/maand
Lees verder
Barendrecht
Grootte
91 m2
Slaapkamers
2
Type
Appartement
€ 1190/maand
Lees verder
Barendrecht
Grootte
99 m2
Slaapkamers
2
Type
Kamer
€ 1355/maand
Lees verder
Soortgelijke zoekopdrachten

Huurwoningen in Barendrecht

Barendrecht staat erom bekend dat je in de binnenstad veel verschillende winkels kan vinden. De ligging tussen Rotterdam en Den Haag is erg handig en daarom is Barendrecht voor veel mensen een ideale uitvalsbasis. De gemiddelde huurprijs voor 1 m2 is in Barendrecht nog €11, wat aanzienlijk minder is dan in de omliggende steden. Ben jij ook op zoek naar een huurwoning in Barendrecht? Lees dan hier hoe de markt voor huurwoningen er op zit moment uitziet.

Huurwoningen Barendrecht

Voor veel mensen is het aantrekkelijk dat je in Barendrecht voor hetzelfde geld veel meer ruimte hebt dan in de steden in de buurt. Maar hoeveel ruimte krijg je nou echt en wat betaal je daarvoor? In dit gedeelte hebben we op een rijtje gezet wat je gemiddeld betaalt voor een huurwoning met een x aantal kamers.

1.     Huurwoningen in Barendrecht met 3 kamers

Voor een luxe appartement met 3 kamers betaal je in Barendrecht ongeveer €1300 in de maand. Je krijgt voor dat geld 90 m2 woonoppervlakte op een locatie dicht bij de binnenstad en het station van Barendrecht. Als het niet zo luxe hoeft, dan kan je er ook voor kiezen om wat verder bij de binnenstad vandaan te gaan wonen en bijvoorbeeld een hoekwoning met 135 m2 woonoppervlakte in een kindvriendelijke buurt te huren. Voor deze woning betaal je maandelijks €1200.

2.     Huurwoningen in Barendrecht met 4 kamers

Als je op zoek bent naar een appartement met 4 kamers, dan kom je in Barendrecht al snel terecht in een huurcomplex. De maandelijkse lasten zijn in een huurcomplex niet al te hoog, voor een appartement met 4 kamers en een oppervlakte tussen de 85 en 100 m2 betaal je maandelijks €900 à €1100. Het nadeel is dat je bij een huurcomplex ingeschreven moet staan en dat het redelijk lang kan duren voordat er een woning vrij komt.

3.     Huurwoningen in Barendrecht met 5 kamers

Woningen met 5 kamers vind je in Barendrecht vooral in de kindvriendelijke woonwijken. Voor een eengezinswoning met een oppervlakte van 150 m2 betaal je maandelijks €2350 aan huur. Er zijn ook appartementen met 5 kamers, deze liggen ook buiten de binnenstad en kosten maandelijks ongeveer €1900.

Huren in een huurcomplex in Barendrecht

Wanneer je in Barendrecht wil gaan wonen, is de kans groot dat je veel advertenties tegenkomt voor huurcomplexen. Maar wat is een huurcomplex precies en waar moet je op letten? In dit gedeelte leggen we dat aan je uit.

Wat is een huurcomplex?

Een huurcomplex is in principe niet meer dan een verzameling van huurwoningen, die allemaal in hetzelfde gebouw zijn gehuisvest. De woningen in het gebouw kunnen verschillend zijn qua oppervlakte, huurprijs en indeling, maar worden wel allemaal beheerd door dezelfde verhuurder. Een huurcomplex heeft vaak ook een huismeester, die zorgt voor de schoonmaak en onderhoud van het gebouw.

Kan ik in een huurcomplex in Barendrecht wonen?

Of je in aanmerking komt voor een woning in een huurcomplex, is afhankelijk van de vereisten die door het huurcomplex worden gesteld. Om ervoor te zorgen dat alle bewoners in harmonie samenleven, worden er soms eisen gesteld op het gebied van inkomen, leeftijd of gezinssamenstelling. Er zijn bijvoorbeeld redelijk wat huurcomplexen in Barendrecht waarbij bewoners zich alleen kunnen aanmelden als ze een leeftijd boven de 55 hebben en met maximaal 2 personen komen wonen. De verhuurder wil er op deze manier voor zorgen dat de bewoners in het complex een vergelijkbare levensstijl hebben en elkaar niet tot last zijn.

Zijn er extra kosten verbonden aan het wonen in een huurcomplex?

In een advertentie worden de maandelijkse kosten voor het wonen in een huurcomplex vaak opgedeeld in verschillende delen. De kale huur, kosten voor gas/water/licht/internet/telefonie en servicekosten. De laatste kostenpost dekt eigenlijk alle kosten die worden gemaakt voor onderhoud dat buiten jouw woning plaatsvindt. Denk daarbij aan elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes, het salaris van de huismeester en kosten voor het schoonmaken en onderhouden van gemeenschappelijke ruimtes. Alles van het vervangen van een lampje in de hal tot het wassen van de buitenramen en schilderwerkzaamheden valt onder de servicekosten. In een luxe huurcomplex kunnen de servicekosten flink oplopen en zijn ze soms wel €200 in de maand.

Hoe kan ik een woning in een huurcomplex huren?

Als je aan alle eisen voldoet, kan je je inschrijven voor een huurcomplex. Je komt dan terecht op een wachtlijst en zodra de woning vrijkomt, kan jij deze betrekken. Ondanks dat er in Barendrecht relatief veel woningen in huurcomplexen worden aangeboden, kan de wachttijd nog oplopen tot 2 jaar.Lees meer over huren in Barendrecht!

Start direct uw woningzoektocht op Rentola om zo snel mogelijk een huurwoning te vinden. Houd er rekening mee dat in sommige delen van de stad de vraag zeer groot kan zijn. Wij raden u aan onze Zoek Agent te gebruiken om direct en snel e-mails over nieuwe woningen in Barendrecht te ontvangen.

De gemiddelde maandelijkse huur in Barendrecht is € 1.220. De prijzen variëren van € 1.085 tot € 1.355. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter is € 1.220.

Dit is de huur die wordt vastgesteld vanaf de liberaliseringsdrempel (2022) van 763,47 euro per maand tot de maximumdrempel van 950 euro per maand. Is de huur lager dan de liberalisatiedrempel, dan worden deze woningen als sociale woningen aangemerkt.

Er zijn 4 vrijkomende huurwoningen in Barendrecht op de woningmarkt. U kunt ook zoeken in onze gehele catalogus met een totaal van huurwoningen in Holland.

Elke stad in Nederland is een aangename plek om te wonen. Maar de Barendrecht onderscheidt zich van de rest door haar dynamiek en mogelijkheden. Het staat vol met historische plaatsen en aantrekkelijke architectuur. Je vindt hier altijd mogelijkheden om plezier te maken!

{"slug":"barendrecht","title":"Barendrecht"}
barendrecht