Huis (91 m²) met 6 slaapkamers in Soest

Zonnedauw 4

Gebied
91 m2
Slaapkamers:
6 slaapkamers
Eigendom type:
Huis
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
163225

Zonnedauw 4


Per direct deze eengezinswoning aan de Zonnedauw beschikbaar voor verhuur.

De woning:
De entree van de woning is praktisch met een separaat toilet, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, kijkt uit over de tuin die gelegen is op het zuid oosten. De half open keuken heeft een moderne uitstraling en bevat inbouwapparatuur (koel-vries combinatie, RVS afzuigkap, combi-oven, kookplaat, en vaatwasser).

De verdiepingsvloer bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel, spiegel, toilet, douche met scherm en wasmachine aansluiting.
De zolder is ruim. Waar de mogelijkheid is tot het creëren van een 4de slaapkamer. De mechanische ventilatie unit en de cv-ketel zijn op zolder geplaatst.

De woning staat in een hofje waar voldoende gelegenheid is voor de auto om te parkeren. Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor het opladen van elektrische auto's.
Aan de kinderen is gedacht bij de opzet van deze wijk. Tussen de hofjes zijn er verschillende speeltuintjes te vinden waar ze zich naar hart en lust kunnen spelen.

Omgeving:
De woning ligt gelegen aan de westzijde van Soest in de wijk Overhees. Overhees is een nieuwe wijk aan de westzijde van Soest, geleden op de grens van het Soesterveen en de bossen van Pijenburg.
In de omgeving zijn er diverse voorzieningen zoals scholen, huisartspraktijk en een winkelcentrum. Bij het winkelcentrum kun je opstappen op buslijn 70, die o.a. rijdt naar het NS-station Soest.
Soest ligt in het centrum van ons land en is rijk aan ongerept natuurschoon. Hierin treft men zeer veel afwisselingen aan. Soest heeft het voorrecht omsloten te zijn door natuurgebieden van bijzondere schoonheid, zoals o.a. Soesterbossen en de twee natuurreservaten in het nabij geleden Soesterveen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT