ad

Studentenappartement (8 m²) met 1 slaapkamer in Den Haag

Conradkade Regentessekwartier Den Haag 2517 BR Nederland

Gebied
8 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Woning type:
Studentenappartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
209791

Woningdetails - Vesting Vastgoed


In een gerenoveerd pand op de 2e etage aan de achterzijde gelegen een leuke zonnige studentenkamer van ca.: 8.80 m2.

Indeling: gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar 2e etage, entree kamer van ca: 4 x 2.2 met een hoogslaper en wastafel. Grote inbouwkast op de gang voor kleding e.d. Keuken, douche en toilet op de gang delen (er zijn meerdere toilet en douches in het huis aanwezig). Wekelijkse schoonmaak van alle gemeenschappelijke ruimtes. Kamer is gelegen in een leuke buurt, nabij openbaar vervoer en verschillende winkels (Reinkenstraat en Weimarstraat). Huurprijs is incl. gas, water, elektra, kabel TV en telefoonaansluiting.

Aanwezig :
- C.V.
- Intercom
- Wasmachine (voor gemeenschappelijk gebruik)
- TV –Telefoon aansluiting
- Fietsenstalling
- Hoogslaper
- Wastafel

Voorwaarden:
- Max. 1 studerend / werkend persoon (voorkeur gaat uit naar een dame)
- Min. 1 jaar contract
- 2 maanden borg
- Geen huisdieren toegestaan
- Optioneel: Service pakket Vesting Vastgoed (max. € 275,00 excl. BTW / € 332,75 incl. BTW. - Zie onze regels en voorwaarden )

Als u op de knop ‘Nu contact’ klikt, zullen we u doorverwijzen naar een pagina buiten Rentola. We verzamelen alle studentenappartementen / slaapzalen om u een overzicht te geven en tijd te besparen bij uw zoektocht naar een woning, en als u contact wilt opnemen met een of meerdere studentenhuizen, linken we u door naar het concrete aanvraagformulier, waar u meer info kunt vinden en direct kunt sollicitren. Veel van de studentenappartementen / slaapzalen hebben hier en nu kamers beschikbaar, terwijl u voor andere moet inschrijven voor een wachtlijst of een aanvraag moet schrijven om in overweging te worden genomen de volgende keer dat er een beschikbare kamer is.

ad

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.