Appartement (71 m²) met 2 slaapkamers in Rotterdam

Zenostraat 144, 3076AX Rotterdam

Gebied
71 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Eigendom type:
Appartement
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
172382

Woning te huur: Zenostraat 144 3076AX Rotterdam - VBO


Te huur!! Deze prachtige gestoffeerde woning aan de Zenostraat in Lombardijen! De Zenostraat is een fijne straat in Lombardijen. Openbaar vervoer en de winkels zijn heel goed bereikbaar, in minder dan 5 minuten sta je al in de winkel met je boodschappenlijstje! en met de bushalte om de hoek kom je zo overal! De omgeving is voorzien van vele stadsvoorzieningen zoals een goede verbinding met het openbaar vervoer, een zeer makkelijke en snel bereikbare verbinding met de binnenstad en verder zijn er diverse winkels en leuke horecagelegenheden. Entree: In de flatwoning heb je een gezamelijke entree, hier staan ook de brievenbussen. Dan ga je naar de 3e verdieping, waar je eigen voordeur zich bevindt.
Je stapt in een ruime hal, met deuren die leiden naar de woonkamer, de wasruimte, badkamer, slaapkamer, keuken en de wc! Je hebt een ruime L-vormige woonkamer, die dan leidt naar de 1e slaapkamer. De 2e slaapkamers is ruim genoeg, je kan er alles kwijt. Er is ook genoeg plek om hiervan een studeer/werk kamer van te maken. De keuken is een bijna complete keuken met alle inbouwapparatuur, alleen heeft hij geen koelkast. Er is een combi-magnetron aanwezig. En wat is het fijn dat er een aparte ruimte is voor de was! Hier is een wasmachine aansluiting, je kan er zo je eigen wasmachine in kwijt. Wat fijn!! Er is een externe berging van ongeveer 14 m2. De appartement is per direct beschikbaar, de radiator in de keuken moet nog wel vervangen worden. Hou er dus rekening mee dat dit kan gebeuren tijdens jouw verblijf. Algemeen: - Minimale huur periode 24 maanden
- Niet beschikbaar voor groepen huurders/studenten
- Gestoffeerd
- Exclusief gas, water, elektra, internet en tv en gemeentelijke heffingen
- Service kosten komen er nog bij
- Geen huisdieren of rokers toegestaan. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT