Appartement (160 m²) met 3 slaapkamers in Woerden

Rijnstraat 1a, 3441BP Woerden

Gebied
160 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
2 badkamers
Eigendom type:
Appartement
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
162514

Woning te huur: Rijnstraat 1a 3441BP Woerden - VBO


DE HAVENPOORT WONEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD VAN WOERDEN MET UITZICHT OVER DE HAVEN.
In het hart van het centrum van Woerden is het appartementen gebouw "DE Havenpoort" gelegen. Een stijlvol, luxe 4-kamer appartement van 160 m2 met uitzicht naar de Haven en als entree van de Woerdense binnenstad, daar waar de Voorstraat, de Rijnstraat en de Westdam samenkomen. Dit luxe appartementen complex bestaan uit zes comfortabele appartementen met ruime buitenruimten en met voor dit appartement zijn er twee parkeerplaatsen en een ruime berging in de kelder gereserveerd. Indeling
Dit luxe afgewerkte appartement van maar liefs 160 m2 woonoppervlakte heeft een buitenterras van circa 24 m2. Het appartement is gelegen in het centrum van Woerden met vrijwel alles op korte loopafstand. Het appartement heeft een ruime woonkamer met luxe open luxe L-vormige inbouwkeuken van "Siematic" met Neff apparatuur van bijna 70 m2 en drie ruime slaapkamers. Er zijn twee luxe badkamers en een separaat toilet. Tevens is er de beschikking over twee parkeerplaatsen en ruime berging in de afgesloten parkeerkelder welke is te bereiken doormiddel van een auto- en fietsenlift. De Havenpoort is fantastisch wonen op een unieke locatie in de binnenstad met al zijn voorzieningen, uitzicht op de Haven, het Westdam Park en diverse andere parken in de directe omgeving. Gelegen op de 2e verdieping op de hoek Voorstraat-Westdam Gebruiksoppervlakte binnenruimte: circa 160 m2
Buitenterras: circa 24 m2
Twee parkeerplaatsen en ruime berging in de kelder Balkon
Een groot balkon met uitzicht op de Haven en een binnen dakterras op het zuidoosten. Bijzonderheden
Wat aan te leveren door huurder aan de makelaar in PDF in aparte bestanden. - inschrijvingsbewijs Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) - geldig legitimatiebewijs van beide zijde (geen rijbewijs)
- mailadres(sen) van (beide) huurder(s)
- telefoonnummer(s) van (beide) huurder(s)
- drie recente salarisstroken (van beide huurders) - een bewijs (bankafschrift) waarop duidelijk de 3 meest recente salarisstortingen conform salarisstrook zijn voldaan. - werkgeversverklaring - huidige woon- en verblijfplaats.
- Bankpas voor- en achterzijde Alle hierboven vermelde gegevens worden in gebracht in het programma van HUURCHECK Nederland. Zodra de gegevens door Huurcheck zijn beoordeeld en goedgevonden, gaan we over tot het opstellen van een huurcontract. WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca 52.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan het gymnasium. Veel uiteenlopende sportverenigingen en een uiteenlopend aanbod van winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving. Het oude centrum met al zijn monumentale panden, het stadsplein, warme bakkers, ambachtelijke slager, cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak en met een goede bereikbaarheid naar het station met rechtstreekse trein verbindingen naar Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden. Met de auto is Woerden uitstekend bereikbaar via de Rijksweg A12 en A2.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT