Huis (101 m²) met 4 slaapkamers in Poortugaal

Sleedoorn 12

Gebied
101 m2
Slaapkamers:
4 slaapkamers
Eigendom type:
Huis
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
161294

Sleedoorn 12


Ruime woning met nieuwe keuken, badkamer en toilet!

Sleedoorn - 12

Let op: De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning.

Indeling:

Entree
De eerste ruimte van de woning is de hal waar ook het afzonderlijk toilet zit.

Woonkamer en keuken
De ruime woonkamer heeft een open keuken. Deze L-vormige keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur met onder andere een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven en een koel-vriescombinatie.

Slaapkamers
De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorkant van het huis op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn de overige twee slaapkamers gesitueerd.

Badkamers
Net zoals de slaapkamers, liggen de twee badkamers op de begane grond en de 1e verdieping. De badkamer op de begane grond beschikt over een bad of douche, wastafel met spiegel en aansluiting voor de wasmachine. In de tweede badkamer is een bad, wastafel met spiegel en een extra toilet aanwezig.

Buitenruimte
Je hebt ook een riante tuin bij je woning. Deze tuin heeft een berging aan de achterzijde. Ideaal voor de opslag van bijvoorbeeld gereedschap of fietsen. Naast een tuin heb je ook een balkon aan de voorzijde van de woning!

Omgeving
Onder de rook van Rotterdam ligt deze fijne eengezinswoning, in Poortugaal. Deze woning is geschikt voor alle leeftijden door een slaapkamer en badkamer op de begane grond! Een huis huren in Poortugaal is rustig maar ook centraal wonen.

Centrale ligging
De eengezinswoning aan de straat Sleedoorn of Duindoorn is landelijk gelegen aan de rand van het voormalig sportcomplex Albrandswaardseweg.
De woning is op loopafstand van het centrum van Poortugaal gesitueerd. Ook is het centrum van Rhoon met haar voorzieningen op circa 5 autominuten gelegen.

Recreëren in de omgeving
De woningen liggen te midden van vele recreatiemogelijkheden in Albrandswaard. Denk aan de Rhoonse Grienden, natuurgebied De Johannapolder en de Oude Maas. Ook kan je naar het klimbos of midgetgolven, slechts een paar minuten van huis.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT