ad
Nl

Appartement (63 m²) met 1 slaapkamer in Eindhoven

Philitelaan 61-77, Eindhoven

Gebied
63 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Woning type:
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
46272

Philitelaan 61-77, Eindhoven


In BLOK 61 huur je een stoere loft of appartement met de vibe van vroeger. En de kwaliteit en het comfort van nieuwbouw. Baksteen, staal, beton en glas, de gekozen materialen geven authentieke accenten aan je woning. De industriële look die zo goed past bij de rest van Strijp-S. Eén verschil: in jouw nieuwe woning heb je alles perfect voor elkaar. Trek de deur achter je dicht en je staat midden in de levendigheid van Eindhoven. Woon je op Strijp-S, dan woon je midden tussen de creatievelingen en vrijbuiters die hun plek hebben gevonden op dit stoere terrein. Oftewel aan de Philitelaan 61. Naast de open sfeer die je hier overal voelt vind je hier ook de leukste start-up bedrijfjes, de fijnste lunchspots en natuurlijk straks de lofts van BLOK 61. Ontdek een nieuwe wereld, ontmoet nieuwe mensen en richt, samen met je buren, je eigen bruisende leefomgeving in!

Een hoop licht, alle ruimte en dan die hoogte. Wonen in een loft, daar kan weinig tegenop. Eén open ruimte met een hoog plafond en flinke ramen. Het zonlicht weet je hier dus altijd te vinden – en anders wel op het balkon. BLOK 61 heeft die edgy, industriële vibe van Strijp-S met het wooncomfort van nu. Bovendien beschikken alle lofts over een extra berging, een balkon, een complete greeploze hoogglanskeuken met Siemens inbouwapparatuur en een luxe badkamer met inloopdouche. Daarnaast is de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren aanwezig. Naast de eigen berging zijn er in de parkeergarage ook fietsenbergingen beschikbaar.

In BLOK 61 vind je 96 huurlofts in vier uitvoeringen. Ieder type beschikt over unieke karakteristieken, voor ieder wat wils! Welk type past het best bij jou?

SoHo

Thuiskomen, zo voelt het als je binnenstapt in SoHo. Het hoge plafond geeft je knusse loft lucht en ruimte. En door de flinke ramen valt altijd volop licht. Je kiest zelf of je een woning wilt met of zonder extra wanden. Sluit de twee slaapkamers af voor meer overzicht of houd het echte loftgevoel vast. Eén open ruimte voor wonen, werken en ontspannen. In hartje stad. Met je cappuccino op het balkon ligt Strijp-S aan je voeten.

Gebruiksoppervlakte van dit type bedraagt 62,2 m2.

Loft zonder wanden (Type A1)
Ervaar het ultieme loftgevoel door te kiezen voor een woning met één open ruimte. In dit type zijn het slaap- en woongedeelte niet van elkaar gescheiden via wanden, maar vormen de luxe badkamer, het toilet en de moderne keuken een eigentijdse scheiding tussen beide.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder
ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Wilt u uw woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.