ad
Nl

Huur 2 slaapkamer appartement van 40 m² in ALMERE

Noordeinde, 1334BN, ALMERE

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

€ 1350
€ 1350
€ 1350
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
40 m2
Slaapkamers:
Woning type:
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
211420

Noordeinde 279 ALMERE


Midden in het centrum van Almere Buiten ligt dit gestoffeerde appartement op de eerste verdieping. Het complex staat in de directe omgeving van het trein-/busstation Almere Buiten, het zwembad, winkel centrum en de markt. De entree beneden is afgesloten (intercominstallatie), zodat alleen de bewoners naar binnen kunnen. Er is ook een lift aanwezig en een separate berging. Indeling:
Entree met ruime hal vanwaar bijna alle vertrekken in het appartement bereikbaar zijn. De woning beschikt over een ruime woonkamer met mooi natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon met uitzicht over de winkels van Almere Buiten.
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een gasfornuis met oven en daarbij voldoende kastruimte. De keuken beschikt niet over een vaatwasser en koelkast. Aansluitend aan de keuken is een ruime bergruimte waar een wasmachine, droger en eventueel een vaatwasser geplaatst kan worden.Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde biedt ook toegang tot het balkon. De badkamer heeft een wastafel en inloop douche. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning.
Roken is niet toegestaan.Deze gestoffeerde woning is beschikbaar per 9 juni 2022 voor €1350,- per maand exclusief g/w/e. De woning wordt voor maximaal 2 jaar verhuurd.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze woning


Woning type: Appartement

Stad: Almere

Slaapkamers: 2

Gebied 40 m2

Prijs: 1350 €

Prijs per m²: 33 €

ad
Is deze huurwoning niets voor u?

Op zoek naar goedkope Appartement in ALMERE?