Appartement (94 m²) met 3 slaapkamers in Haarlem

Mauveplein 32

Gebied
94 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
161274

Mauveplein 32


Mauve I ( Deo Neo )

Een stad met karakter en geschiedenis de kleine straatjes, hofjes en andere authentieke elementen , dat is Haarlem.
Hier is altijd wat te doen: Of je nu zin hebt in cultuur of op zoek wil naar een vintage winkel, alles is op loopafstand. De kleine Houtstraat en de Gierstraat, altijd vind je wel een winkel die je verrast en inspireert.

De 74 appartementen van Deo Neo liggen rond het Mauveplein op de plaats van het oude Sint Johannes de Deo-ziekenhuis. Vele bekende én onbekende Haarlemmers zijn op deze plek geboren. Alleen het oude 19e -eeuwse hoofdgebouw aan de Maerten van Heemskerckstraat is bewaard gebleven en wordt gerestaureerd. Met een korte wandeling door het Bolwerk ben je zo op het Centraal Station van Haarlem. Aan de andere kant van het station begint meteen de binnenstad. Dit alles is heerlijk op loopafstand. Ook de strand en de duinen zijn op fietsafstand waardoor je lekker kunt uitwaaien na een drukke dag.

Mauve I is het kleine appartementengebouw bestaande uit 24 woningen verdeeld over vier verdiepingen. Bijna alle appartementen in dit gebouw liggen op een hoek waardoor ze van twee kanten lichtinval hebben in de woonkamer. Bovendien bieden de vele ramen een fraai uitzicht op onder andere de stad en de duinen.

De woningen zijn helemaal ingedeeld naar de moderne woonwensen en er is keuze uit wel 24 woningtypes. Alle woningen hebben een eigen berging en de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de afgesloten parkeergarage. Het complex beschikt over 81 parkeerplaatsen. Daarnaast beschikken bijna alle appartementen over een buitenruimte in de vorm van een terras, loggia of balkon.

Entree
De hal van de woning geeft toegang tot het toilet, de meterkast, twee slaapkamers, de badkamer en de stookruimte.

Woonkamer
Deze woning heeft een zeer ruime woonkamer van ongeveer 46 m2 met twee grote raampartijen waardoor je een prachtige lichtinval krijgt.

Keuken
De woningen zijn voorzien van een Bruynzeel keukens die is voorzien van inbouwapparatuur vier-pits gaskookplaat met RVS achterwand, afzuigkap, Combimagnetron, koel vriescombinatie en vaatwasser.

Badkamer
De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, sommige woningen beschikken over een lig bad.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT