Huis (120 m²) met 7 slaapkamers in Valkenswaard

Koetsierwei 13

Gebied
120 m2
Slaapkamers:
7 slaapkamers
Eigendom type:
Huis
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
161296

Koetsierwei 13


Schepelweyen te Valkenswaard

Landelijk wonen tussen de Kempen
Lichte woningen in de rustige wijk Schepelweyen, aan de rand van Dommelen in Valkenswaard. De wijk en nabije omgeving biedt voldoende faciliteiten voor de boodschappen, sport en cultuur. Ook de bereikbaarheid van de wijk is goed.

Veelzijdig Valkenswaard
De ruime en gemoedelijke wijk Schepelweyen ligt aan de Noordelijke rand van Dommelen. Deze plaats valt onder Valkenswaard en is bekend van het Dommelsch bier. Deze gemeente in het hart van de Brabantse Kempen heeft een groot winkelaanbod, uitgebreide sport- en onderwijsfaciliteiten en een gezellig uitgaansleven. In de omgeving van Dommelen liggen prachtige natuurgebieden. Bossen, heide, zandverstuivingen, kleine kronkelweggetjes en karakteristieke boerderijen vormen een uitstekend decor voor wandelingen en fietstochten. Sportvelden ’t Heike en zwembad De Dommelbron liggen op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen biedt winkelcentrum De Belleman een prima aanbod. Voor een dagje winkelen of cultuur zijn plaatsen als Valkenswaard, Eindhoven en Veldhoven vanuit Dommelen prima te bereiken met de auto.

Koetsierwei 13 te Valkenswaard

Royaal wonen in het groene en vriendelijke Valkenswaard. Een eengezinswoning met volop ruimte gelegen in de gemoedelijke wijk Schepelweyen. Een ruime woonkamer, half-open keuken, voor- en achtertuin en 3 slaapkamers plus zolder.

Indeling
Via de voordeur betreedt u de hal vanwaar je toegang hebt tot de woonkamer. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de toiletruimte.

Woonkamer
De rechthoekige woonkamer heeft aan de voor- en achterzijde veel beglazing. Hierdoor zijn de woningen licht. In de woonkamer bevindt zich een praktische opbergkast (onder de trap).

Keuken
De half-open keuken is gelegen aan de voor- of achterzijde van de woning. Dit kan per huisnummer verschillen. De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een flinke tuin met aangrenzend terrasgedeelte en vrijstaande berging.

Verdieping
Via de overloop op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een wat kleinere kamer bereikbaar. Ook ligt hier de badkamer en bevindt zich hier de trapopgang naar de zolder.

Slaapkamer 1
De masterbedroom is ruim van afmeting (circa 14 m2).

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is eveneens ruim van opzet (circa 13 m2).

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is wat kleiner dan de overige twee slaapkamers. Deze heeft een afmeting van circa 6 m2.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, tweede toilet en een aansluitpunt voor de wasmachine.

Zolderruimte
De zolder telt aanvullend een ruime overloop met berging en een extra kamer met wastafel. Een ideale ruimte voor hobby, werk of als speelplek voor de (klein)kinderen.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT