Appartement (75 m²) met 3 slaapkamers in Breda

Heusdenhoutsestraat 5

Gebied
75 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
Nu
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
161277

Heusdenhoutsestraat 5


Heusdenhoutsestraat 5-B3

Type A

Entree
Bij het binnengaan van het appartement betreedt je de ruime hal. Aan de hal vindt je de slaapkamers, badkamer, toiletruimte en de meterkast. Tevens biedt de hal toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
Het appartement wordt gekenmerkt door de riante woonkamer, die in directe verbinding staat tot de keuken. Hierdoor ontstaat er een riante living, waarin je verschillende zit- en eethoeken kwijt kunt. Daarnaast beschikt de woonkamer over een mooie raampartij en biedt ze toegang tot het terras.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een wandopstelling en is standaard voorzien diverse keukeninstallaties, zoals een spoelbak en gaskookplaat. Daarbij beschikt de keuken over diverse boven- en onderkastjes, wat ervoor zorgt dat de keuken zeer kwalitatief aandoet. Tot slot heb je vanuit de keuken toegang tot de berging.

Terras
De woning beschikt over een mooi terras, waar je eenvoudig een ruime zithoek kunt plaatsen. Hierdoor kun je hier zowel 's zomers als 's winters genieten van de buitenruimte.

Ouderslaapkamer
De ouderslaapkamer is gelegen aan de hal naast de badkamer, en is met circa 12m² ruim van afmeting.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer (circa 8m²) grenst aan het terras en geniet hierdoor van veel lichtinval en een leuk uitzicht. Deze slaapkamer biedt eventueel plaats aan een tweepersoonsbed.

Badkamer
Het appartement beschikt over een betegelde badkamer, welke is voorzien van een ligbad met douche en wastafel.

Toiletruimte (2021)
Evenals de badkamer is ook de separate toiletruimte netjes afgewerkt en daarbij biedt deze plaats aan een wandcloset met fonteintje.

Berging
Grenzend aan de keuken bevindt zich de inpandige bergruimte. Deze biedt je een hoop extra opbergruimte en biedt tevens plaats aan de aansluitpunten van de wasapparatuur.

In de wijk Brabantpark vindt je dit mooie, moderne 3-kamer appartement met een ruime woonkamer met grote ramen. Het complex beschikt over vier woonlagen. De appartementen beschikken allen over een balkon en berging in het souterrain. Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor en rondom het complex.

Het appartement ligt op een rustige, groene locatie. In de nabije omgeving van het complex zijn veel woonhofjes met aangrenzende parkeerplaatsen, veel groenstroken en speelveldjes gelegen. Diverse voorzieningen, zoals meerdere winkelcentra, scholen en sportmogelijkheden zijn op korte afstand aanwezig. Zo bevinden zich zowel het winkelcentrum 'Brabantplein' als 'Heusdenhout' op korte afstand. Ook zijn de verbindingen naar het gezellige stadscentrum van Breda, het openbaar vervoer en het centrale wegennet eveneens goed

Algemeen
De mooie entree van dit complex bestaat uit een atrium waardoor deze algemene ruimte licht en ruimte uitstraalt. De centrale entree is voorzien van een brievenbus en bellenplateau. De deur kan zowel van buiten en binnen als ook vanuit het appartement automatisch geopend worden. Het gebouw beschikt over twee separate liftinstallaties. Het terrein achter het gebouw is gezamenlijk eigendom van de bewoners en bestaat uit een gezellig terrein met verschillende bankjes.


Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT