Appartement (126 m²) met 5 slaapkamers in Arnhem

Groningensingel 153 Arnhem

Gebied
126 m2
Slaapkamers:
5 slaapkamers
Eigendom type:
Appartement
Beschikbaar van:
01 Jan
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
164004

Groningensingel 153 Arnhem


**Zeer ruim appartement met leuk uitzicht**In Arnhem-Zuid in de wijk Vredenburg bieden wij royale volledig gerenoveerde appartementen aan. Deze appartementen zijn uitgerust met een ruime moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Het sanitair is uitgevoerd met een lichte/witte wandtegel en een grijze vloertegel. Vanaf de hogere etages heeft u een prachtig weids uitzicht over de omgeving, zelfs tot aan Nijmegen.De Kastelenflat is gelegen aan het prachtige Immerloopark, waar u in de zomer heerlijk kunt fietsen en wandelen, in de winter wordt er bij vorst volop geschaatst. Naast de deur vindt u voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt, bakker en cafetaria. Winkelcentrum Kronenburg op 5 a 10 minuten loopafstand is voorzien van een groot scala aan winkels. Voor de deur stapt u op de bus, een regelmatige dienstregeling brengt u in 15 minuten naar het centrum van Arnhem.Bijzonderheden
De appartementen zijn volledig voorzien van dubbele beglazing en worden verwarmd door middel van blokverwarming. Het systeem is sinds najaar 2018 aangesloten op stadsverwarming. Tevens zijn er toen zonnecollectoren op het dak geplaatst die een bijdrage leveren aan de energievoorziening ten behoeve van de algemene ruimtes.
Er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare parkeerplaats voor het gebouw.Indeling:
Begane grond: centrale entree met brievenbussen en videofoon installatie. Trappenhuis en lift naar de bovengelegen etages.Type A – 9e Verdieping: algemene hal, toegang tot het appartement, gang, woonkeuken voorzien van licht keukenblok met inbouwapparatuur, te weten koelkast, vriesladen, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap; separaat toilet met fonteintje, badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafel en 2e toilet, bijkeuken met veel bergruimte en aansluiting voor de wasmachine. Woonkamer met toegang tot het balkon op het oosten met een fraai uitzicht op het park. Verder zijn er vier volwaardige slaapkamers aanwezig. De galerij aan de voorzijde van het complex kunt u gebruiken om de ramen te wassen. Elk appartement heeft op de begane grond een eigen berging. N.B.: voor het laten maken van 3 naamplaatjes en de bevestiging ervan wordt bij de huurder eenmalig €31,- kosten in rekening gebracht.Huurprijs: € 1.020,- p.m.
Servicekosten: € 60,- p.m.
Stookkosten: €75,- p.m.
Waarborgsom: € 1.150,-
De woning is te huur vanaf 1 januari 2022. De minimale huurperiode is 12 maanden.
Getoonde foto’s zijn van een soortgelijke woning.Vragen over deze woning?
Voor vragen over deze woning kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen.Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website NMGwonen.nl/huur. Zoek vervolgens de woning op en klik in het paarse vlak op de knop [INLOGGEN]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Indien er meerdere kandidaten gereageerd hebben, wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarbij wij de kandidaten beoordelen op volgorde van binnenkomst.Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs per maand te bedragen. Het inkomen van een eventuele partner mag voor de helft meegerekend worden. Zelfstandigen dienen minimaal 2 jaarcijfers te kunnen aanleveren. Er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Tevens voeren wij een creditcheck uit. Voor alle toewijzingscriteria verwijzen wij u naar onze website.Indien u zich inschrijft via onze website NMGwonen, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-mail informeren over de woningen die beschikbaar komen en voldoen aan uw woonwensen. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Wil je je woning verhuren?

Maak een gratis advertentie aan en word binnen 24 uur benaderd door geïnteresseerde huurders.

×

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

Klik hier

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Wacht even... Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT
Op de hoogte gehouden worden van nieuwe panden?

67% van de gebruikers die een woning vindt, gebruikt de ZoekAgent

JA GRAAG - REGISTREER ZOEKAGENT